دوشنبه 27 مرداد 1404

با مرد هزار چهره واقعی آشنا شوید

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
با مرد هزار چهره واقعی آشنا شوید

مستند «کمدین» در روز عید مبعث سه شنبه 10 اسفند ماه ساعت 20 با پخش سکانس‌های جذاب و تماشایی، به معرفی آثار پیتر سلرز هنرپیشه، کمدین و کارگردان شهیر سینما می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برنامه «کمدین» در این هفته سکانس های برگزیده و برتری از فیلم های پیتر سلرز را به مدت 45 دقیقه پخش می‌کند.

پیتر سلرز بازیگر فیلم های کمدی و کارگردان سینما و تئاتر، در سال 1925 در پورت‌موث انگلستان به دنیا آمد. او با نقش‌آفرینی در سریال کمدی نمایش احمق‌ها محصول تلویزیون بی‌بی‌سی و با بازی در قالب شخصیت‌های مختلف در سینما، از جمله بازرس کلوزو در سری فیلم‌های پلنگ صورتی در سراسر جهان مشهور شد.

سلرز به دلیل بازی‌ها و گریم‌های متفاوت در فیلم‌های گوناگون به مرد هزار چهره سینمای جهان شهره است. وی دو بار نامزد جایزه اسکار برای فیلم های «دکتراسترنج لاو، 1964» و «آنجا بودن، 1979» شد.

سلرز در فیلم‌هایی چون قاتلین پیرزن، مردی که هرگز نبود، لولیتا، پلنگ صورتی، دکتر استرنج‌لاو، تیری در تاریکی، پارتی، هافمن، خوشبین‌ها، بازگشت پلنگ صورتی، قتل یا مرگ و حضور بازی کرده است. او سال 1980 پس از یک حمله قلبی در سن 55 سالگی در شهر لندن درگذشت.

5858

کد خبر 1607817