بجنورد
بجنورد
بجنورد - ایرنا - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: امدادگران این جمعیت در قالب پنج گروه امدادی در شبانهروز گذشته به 230 مسافر گرفتار در برف و کولاک، امداد رساندهاند.
بجنورد - ایرنا - سرپرست ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان شمالی گفت: در شبانهروز گذشته چهار هزار و 274 کیلومتر جاده در محورهای اصلی و روستایی این استان برفروبی شده است.
بجنورد - ایرنا - رییس هیات نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خراسان شمالی گفت: بر اساس آخرین نتایج اعلام شده شورای نگهبان صلاحیت 68 تن از داوطلبان این استان برای نامزدی در این دوره از انتخابات تایید شده است.
بجنورد - ایرنا - رییس اداره راهداری مانه و سملقان گفت: بسیاری از راه های روستایی این شهرستان به دلیل بارش سنگین برف بسته شده است.
گرگان - ایرنا - برف، کولاک و یخبندان شامگاه امشب سه شنبه باعث بروز اتفاقاتی مانند بسته شدن جاده جنگل گلستان به بجنورد، دشواری در تردد جاده های کوهستانی استان گلستان و تعطیلی مدارس این مناطق شد
بجنورد - ایرنا - جمعیت هلال احمر خراسان شمالی، امدادگران مستقر در پایگاه ها و محورهای مختلف این استان را برای امدادرسانی به مسافران و حادثهدیدگان احتمالی برف و کولاک به حالت آمادهباش درآورد.
بجنورد - ایرنا - بارش برف و سرما سبب تعطیلی مدارس برخی شهرستانهای خراسان شمالی در روز چهارشنبه شد.
بجنورد - ایرنا - رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی خراسان شمالی اعلام کرد: به دلیل بارش برف و لغزندگی سطح جاده ها، تردد در بیشتر محورهای این استان بدون استفاده از زنجیر چرخ امکانپذیر نیست.
بجنورد - ایرنا - رییس هیات نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خراسان شمالی گفت: باب رد صلاحیت نامزدها در شورای نگهبان همچنان باز است و تجربه نشان داده که بعد از انتخابات و علیرغم رایآوری نامزدها نیز امکان رد آنها توسط شورای نگهبان وجود دارد.
بجنورد - ایرنا - استاندار خراسان شمالی گفت: در سپهر سیاسی کشور، این استان سومین رده را در تایید صلاحیت داوطلبان انتخاباتی دارد که نشان میدهد حوزه اجرا و نظارت هماهنگی خوبی با هم دارند.
بجنورد - ایرنا - نشست توجیهی داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز سهشنبه در محل سالن اجتماعات استانداری خراسان شمالی برگزار شد. (عکاس: وحید خادمی)
بجنورد - ایرنا - شرکت هواپیمایی ایرانایر، پرواز روز سهشنبه تهران - بجنورد را به علت شرایط نامساعد آب و هوایی و کاهش دید، لغو کرد.
مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی صبح امروز سه شنبه همزمان با سراسر کشور و با حضور پرشور مردم در بجنورد برگزار شد.
راهپیمایی 22 بهمن سال 98 در استان خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور با حضور پرشور اقشار مختلف مردم برگزار شد.
مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی صبح امروز سه شنبه همزمان با سراسر کشور و با حضور پرشور مردم در بجنورد برگزار شد.