پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

بخشی از آب 3 سد در گلستان تخلیه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بخشی از آب 3 سد در گلستان تخلیه شد

گرگان - ایرنا - مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت که بخشی از آب ذخیره سدهای بوستان، گلستان و وشمگیر با هدف کنترل و تنظیم آب مخازن سدها رها شد.

به گزارش پنجشنبه روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، شعبان رسولی اظهار داشت: آب تخلیه شده این سدها علاوه بر استفاده توسط کشاورزان پایین دست سدها، در آب بندان ها نیز ذخیره خواهد شد.

در حال حاضر 14 سد مخزنی گلستان 192 میلیون متر مکعب معادل 78 درصد آب دارند.

ظرفیت مجموع سدهای گلستان 245 میلیون مترمکعب است.

پیشتر مدیرکل هواشناسی استان گلستان به ایرنا گفته بود: بارش‌های بهار امسال این استان تا 20 درصد بیشتر از متوسط میانگین بلند مدت 10 ساله و نوید بخش روزهای پرباران در ادامه این فصل خواهد بود.

همچنین به گفته حسن فرازجو مدیر دفتر مطالعات پایه شرکت آب منطقه‌ای گلستان، بارش بهاری امسال در این استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 14 درصد افزایش دارد.

*س_برچسب‌ها_س*