شنبه 17 خرداد 1404

بخش خصوصی پای کار برای تحقق شعار سال است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
بخش خصوصی پای کار برای تحقق شعار سال است

دبیر انجمن انبوه‌سازان مسکن کشور گفت: بخش خصوصی امسال از تمامی ظرفیت‌های خود برای تحقق شعار سال استفاده می‌کند و امیدواریم دولت هم حمایت کند.

فرشید پور حاجت دبیر انجمن انبوه‌سازان مسکن کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص شعار سال که مربوط به سرمایه گذاری برای تولید گفت: مقام معظم رهبری اشاره‌هایی درستی به اتفاق های سال 1403 کرد و انتخاب شعار سال جدید با عنوان سرمایه گذاری برای تولید نشان از اهتمام جدی رهبری به بخش اقتصاد و بخش تولید است.

وی ادامه داد: برای حوزه تولید دربخش مسکن و ساختمان باید اقدامات با اولویت و جدی تر توسط دستگاه های متولی از جمله بخش خصوصی صورت گیرد تا شاهد افزایش تولید در این بخش باشیم.

او بیان کرد: ریل گذری در حوزه تولید مسکن بعد از 13 تا 14 باید به بخش خصوصی واگذار شود تا شاهد تسریع در حوزه مسکن های حمایتی باشیم.

دبیر انجمن انبوه‌سازان مسکن کشور تاکید کرد: مشارکت انبوه سازان در حوزه تولید و استفاده از ظرفیت های این بخش می‌تواند سال جدید برای حوزه اقتصاد پر رنگ تر کند.

پورحاجت اظهار کرد: سیاست‌های تشویقی را برای بخش خصوصی باید در نظر بگیریم و یا یک برنامه‌ریزی منسجم بتوانیم این بخش را تقویت و تولید را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: امیدواریم دولت و مجلس در این‌حوزه بتواند با حمایت و سیاست گذاری های مناسب مسیر را برای این بخش هموار کند.