برانکو ایوانکوویچ
برانکو ایوانکوویچ
تاکید میکنم که دیگر بحث تخفیف و اینگونه مسائل از طرف من وجود ندارد و همه چیز را به وکیلم سپردهام. اگر هم صحبتی در این زمینه وجود دارد باید با وکیلم در مورد روند پرونده صحبت کنند.
دیگر عادی شده که خارجیها بدون اینکه تا پایان قراردادشان برای فوتبال ما کار کنند، تمام مبلغ قرارداد و بیشتر از آن را از جیب مردم بگیرند. نمیشود همیشه عنوان «اشتباه مدیریتی» را روی این خسارتهای میلیاردی گذاشت. اینجاست که پای دلالها و زدوبندهای پشت پرده در گردش نوک خودکار مدیران به میان میآید. اینها هزینه خرید با جیب خالی و افتادن در بند «فسخ یکطرفه» است
طی سالهای مختلف هر دو باشگاه به دلیل بدهی به خارجیها و شکایتهای صورت گرفته بارها با محرومیت یا کسر امتیاز و حتی تهدید روبرو شدند اما هنوز که هنوز است تغییری در روند مدیریتیشان ایجاد نشده.
لایحه جدید دفاعی باشگاه پرسپولیس در پرونده برانکو آماده برای ارسال شده است.
مهر نوشت: باشگاه پرسپولیس دفاعیه جدید خود را در خصوص حکم پرونده برانکو ایوانکوویچ برای ارائه به دادگاه بین المللی ورزش آماده کرده است.
باشگاه پرسپولیس دفاعیه حدید خود را در خصوص حکم پرونده برانکو ایوانکوویچ برای ارائه به دادگاه بین المللی ورزش آماده کرده است.
پرسپولیسیها روی پولی که قرار است کارگزار اسپانسری به آنها بدهد حساب ویژهای باز کردهاند.
مدتی است که نام چند مربی برای نشستن روی نیمکت تیم فوتبال سپاهان پس از قلعهنویی سر زبانها افتاده است.
تهران - ایرنا - باشگاه پرسپولیس قصد دارد برای پرداخت طلب سرمربی اسبق خود از دو منبع مالی کمک بگیرد؛ اتفاقی که در صورت تحقق سرخپوشان را از جانب تهدید احتمالی ناشی از این پرونده بر حذر خواهد داشت.
سایت باشگاه پرسپولیس نوشت: معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس گفت: مبلغ 110 میلیارد تومان به عنوان کف قرارداد در نظر گرفته شده است و این طور نیست که نهایتا فقط این مبلغ در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار بگیرد.
مهاجم تیم ملی فوتبال سوریه از بدترین خاطره فوتبالی خود پرده برداشت.
معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس، گفت: مبلغ 110 میلیارد تومان به عنوان کف قرارداد در نظر گرفته شده است و این طور نیست که نهایتا فقط این مبلغ در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار بگیرد.
خطر کسر 6 امتیاز از تیم فوتبال پرسپولیس تهران به دلیل پرونده برانکو در فیفا تکذیب شد.