پنج‌شنبه 2 مهر 1405

برای اولین بار در یادگار با خمس / تراکتور بعد از 313 روز گل خورد و برنده شد!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
برای اولین بار در یادگار با خمس / تراکتور بعد از 313 روز گل خورد و برنده شد!

این نخستین برد تراکتوری‌ها با دریافت گل خورده در لیگ برتر بود.

به گزارش ورزش سه، تیم تراکتور در هیاهوی دربی پایتخت موفق به کسب یک پیروزی پرگل مقابل هوادار شد تا بهترین بهره را از تقسیم امتیازات سرخابی‌ها ببرد و فاصله ایجاد شده با صدرجدول را جبران کند.

شاگردان خمس در حالی به یازدهمین برد این فصل خود رسیدند که در هر ده برد قبلی‌شان در لیگ برتر کلین شیت کرده بودند و آخرین باری که با وجود دریافت گل به سه امتیاز رسیده بودند، پیروزی مقابل مس کرمان در هفته بیست و هشتم لیگ قبلی بود که شاگردان خمس با دو گل از واگنین و یک گل از آقاجانپور با نتیجه سه بر یک مقابل شاگردان حسین خانی به برتری رسیدند. دیداری که در تاریخ 15 اردیبهشت ماه 1402 برگزار شده بود.

از آن بازی تاکنون تراکتوری‌ها موفق به کسب 12 برد (لیگ بیست و سوم و بیست و چهارم) شده‌اند که تنها یکی از این بردها بدون بسته نگه داشتن دروازه‌شان رقم خورده است.

جالب آنکه آخرین برد خانگی تراکتوری‌ها با دریافت گل خورده در لیگ برتر، پیروزی یک بر دو آنها مقابل نفت مسجدسلیمان بود که در تاریخ 22 مهر ماه 1401 برگزار شده بود. هدایت تراکتور در آن دیدار بر عهده قربان بردیف بود تا برتری مقابل هوادار تبدیل به اولین برد خانگی شاگردان خمس با وجود دریافت گل باشد.