شنبه 2 فروردین 1404

برای اولین بار؛ پخش زنده شب‌های قدر حرم رضوی با 60 دوربین

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
برای اولین بار؛ پخش زنده شب‌های قدر حرم رضوی با 60 دوربین

مدیریت رسانه‌های صوتی و تصویری آستان قدس رضوی امسال برای اولین بار ویژه برنامه‌های شب‌های قدر را بطور متفاوت و ویژه پوشش می‌دهد.

- اخبار فرهنگی -

سید محمدرضا موسوی کیا، مدیریت رسانه‌های صوتی و تصویری آستان قدس رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم از ویژه‌برنامه شب‌های قدر و پوشش زنده آن به طور خاص خبر داد.

موسوی در این باره توضیح داد: برای مراسم‌های شب‌های 19 و 21 و 23 ماه رمضان تلاش کرده‌ایم زیرساخت متفاوتی را مهیا کنیم تا بتوانیم تمامی مراسم‌های حرم مطهر رضوی را پوشش دهیم.

او خاطرنشان کرد: به این منظور امسال برای اولین بار از 60 دوربین ثابت و متحرک که شامل 10 دوربین رباتیک و دو هلی شات نیز می‌شوند برای پوشش مراسم‌ها استفاده خواهد شد.

زندگی با آیه‌ها؛ آشنایی با مفهومی اثرگذار در سبک زندگی

مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری آستان قدس رضوی اضافه کرد: حدود 100 خادم رسانه‌ای نیز در این شب‌ها نزدیک به 15 ساعت مشغول خدمت‌رسانی هستند.

او با بیان اینکه تقویت زیرساخت پوشش و افزایش تعداد دوربین‌ها در حالی است که سال گذشته مراسم‌ها را با 30 دوربین ثابت و متحرک پوشش دادیم، خاطرنشان کرد: امسال تصمیم گرفتیم تمامی صحن‌ها و رواق‌هایی که مراسم‌های احیاء برگزار می‌شود را از زوایای مختلف پوشش دهیم.

او تصریح کرد: به جرأت می‌توان گفت که چنین سطح از پوشش یک مراسم بزرگ در کشور با این میزان دوربین و عوامل رسانه‌ای بی‌سابقه خواهد بود.