برخورد قاطع پلیس راهور با تخلفات حادثهساز رانندگی
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا بر برخورد قاطع پلیس با تخلفات حادثه ساز تاکید کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا امروز - دوشنبه 4 فروردینماه - با بیان اینکه عامل بیش از 50 درصد تصادفات معابر درون شهری در 10 روز گذشته از سفرهای نوروزی، «عدم توجه کافی راننده به جلو» ثبت شده و با ارائه گزارشی تحلیلی از حوادث رانندگی درون شهری از آغاز طرح ترافیکی نوروز 1404 تاکنون، گفت: سرعت غیرمجاز و حرکات نمایشی رانندگان از دیگر عوامل اصلی بروز تصادفات درون شهری در این مدت است.
وی با اشاره به اینکه 56 درصد از مجموع تصادفات این بازه زمانی در شبها و 44 درصد نیز در روز روی داده است، اظهار کرد: تقویت تیمهای نامحسوس برای برخورد با تخلفات حادثهساز و موثر در وقوع تصادفات به صورت شبانهروزی در دستور کار پلیس راهور قرار دارد.
سرهنگ تویسرکانی تأکید کرد: رانندگانی که به صورت همزمان مرتکب 2 تخلف حادثهساز شوند، خودروی آنها بدون هیچ اغماضی به پارکینگ منتقل خواهد شد چراکه تخلفاتی مانند تخطی از سرعت مجاز، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی و عدم استفاده از کمربند ایمنی از مهمترین عوامل بروز تصادف و تشدید جراحات و آسیبهای وارده در معابر درونشهری است.
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا همچنین از راکبین موتورسیکلت خواست که به منظور ایمنی بیشتر، از کلاه ایمنی استفاده کرده و در شرایط بارانی و لغزندگی معابر از موتورسیکلت و دوچرخه استفاده نکنند.
منبع: پلیس راهور