برخورد پلیس پرو با فعالیت غیرقانونی یک باشگاه در دوران کرونا
در پی حمله پلیس به یک باشگاه در پرو دستکم 13 تن به دلیل ازدحام جمعیت در هنگام خروج از ساختمان، جان خود را از دست دادند.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام نیروهای پلیس در پرو این باشگاه به رغم اعمال محدودیتهای کرونایی اقدام به فعالیت غیرقانونی کرده است که با حضور پلیس و اقدام به متفرق کردن افراد حاضر در محل، تعدادی از آنان هنگام خروج به دلیل ازدحام جمعیت زیر دست و پا خفه شدند.
بنابر اعلام وزات کشور، هنگام حضور نیروهای پلیس حدود 120 نفر در این باشگاه در لیما، پایتخت پرو تجمع کرده بودند.
طبق اعلام مقامات محلی، پس از آنکه نیروهای پلیس اقدام به پاکسازی طبقه دوم ساختمان کردند افراد حاضر در تلاش برای فرار زیر دست و پا افتاده و مصدوم و زخمی شدند.
به گزارش اسکای نیوز، گفته شده قربانیان این حادثه بین 20 تا 30 ساله بودهاند. همچنین این حادثه دستکم شش مصدوم نیز داشته است.
انتهای پیام