برنامه اصلاح نظام اداری بزودی به دستگاهها ابلاغ می شود
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: برنامه اصلاح نظام اداری در دولت چهاردهم تهیه و تدوین شده و در آینده نزدیک پس از تصویب به دستگاه ها ابلاغ خواهد شد.
به گزارش مشرق، علاءالدین رفیعزاده شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای راهبری استان اصفهان در استانداری افزود: برای بسیاری از مسایل موجود در نظام اداری از گذشته قانون مدون وجود دارد اما برخی امور تاکنون هنوز اجرایی نشده و موجب نارضایتی مردم شده است، از این رو دولت چهاردهم بدنبال راهاندازی برخی سامانه ها برای شناسایی مشکلات است.
وی ادامه داد: دولت چهاردهم بدنبال افزایش رضایت مردم از خدمات دهی ادارات و نهادهاست و ایجاد مجتمع ادارات در شهرستانها و ارایه خدمات در یک محل مجتمع موجب افزایش رضایتمندی مردم می شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: بر اساس برنامه ریزی ها در هر استان باید نسبت کارمند به جمعیت مشخص شود و اگر دستگاههای اجرایی این نوع آمارها را به ما بدهند، این اطلاعات به ما کمک کرده و مبنای تصمیمگیری ها خواهد بود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به بازدید از شهرستان جرقویه خاطرنشان کرد: در این شهرستان مشاهده کردم که زیرساختها برای احداث مجتمع ادارات آماده است اما دستگاهها در آن مستقر نیستند و مقرر شد، این انتقال ادارات به مکان جدید تا 2 ماه آینده با پیگیری ها محقق شود.
رفیعزاده اضافه کرد: بهتر است از ایجاد ساختمانهای جدید برای مجتمع ادارات صرف نظر شود و نیروی انسانی موردنظر برای نمایندگی در فرمانداری نیز از بین افراد کار کرده و مطلع انتخاب شود و افراد استخدامی جدید در این زمینه به کار گرفته نشوند.
وی گفت: در قانون برنامه هفتم توسعه، استقرار نمایندگی ادارات در فرمانداری تکلیف شده است ولی این به این معنا نیست که این نماینده به عنوان رابط بین دستگاه مربوطه و فرمانداری عمل کند بلکه هر خدمتی باید به همانجا تفویض شده و برای سایر امور نیز بستر سیستمی فراهم شود.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دستور کار نمایندگان دستگاه ها در فرمانداری با دستگاه مورد نظر است اما فرماندار بر فعالیت این نمایندگان نظارت دارد.
وی یاد آور شد: در زمینه ساختار مجتمع ادارات در استان ها باید معاون توسعه استان با فرمانداران شهرستانهای ذینفع و مدیران کل دستگاههای اجرایی جلساتی برگزار کرده و مشکلات موجود در حوزه استقرار دستگاهها را بررسی کنند.
وی تاکید کرد: معاونان توسعه هر استان باید مشکلات اداری آن استان را شناسایی کنند و توسط ستاد استان به سازمان اداری و استخدامی اعلام کنند تا راهحل آن به صورت مستقیم ارایه شده و یا با وزارت مربوطه جلساتی به منظور حل مشکلات برگزار شود و این وظیفه ستاد استانی است که مشکلات را به ما اعلام کند.