برنامه چکشها برای شکار آزمون 25 میلیون یورویی
فارس نوشت: وستهام یونایتد برای خرید مهاجم تیم ملی ایران در پنجره نقل و انتقالات تابستانی با مشکلی مواجه نیست.
با اخباری که از وستهام یونایتد به گوش می رسد، به نظر می آید تیم انگلیسی برای فصل بعد خرید مهاجم جدیدی را در دستور کاردارد. یک گزارش منتشرشده از رسانهای ایتالیایی مشخص می کند وستهامیها برای خرید سردار آزمون در ازای 25 میلیون یورو مشکلی ندارند.
دیوید مویس، سرمربی تیم لیگ برتری بعد از آنکه به ارزیابی «سباستین هالر» مهاجم فرانسویاش در فصل جاری پرداخت، به این نتیجه رسید که گزینه دیگری برای خط حمله و ایجاد رقابت بیشتر نیازدارد.
از این رو سایت آرئاناپولی ایتالیا ادعا کرد گلزن تیم ملی ایران و باشگاه زنیت روسیه، گزینه ایدهالی برای تیم لیگ برتری خواهد بود.
این رسانه افزود وستهامیها برای در اختیارگرفتن فوروارد 25 ساله تیم ملی ایران و باشگاه روسی در ازای رقم فوق مشکلی نخواهد داشت.
به این ترتیب تیم شرق لندن وارد کورس رقابت با تیمهای مثل ناپولی خواهد شد که از مدتها قبل نام آزمون را در فهرست خرید تابستانی خود ثبت کرده اند.
255 43
کد خبر 1395875