یک‌شنبه 30 شهریور 1404

برنلی 0-1 یونایتد: نفس راحت با گل برونو

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
برنلی 0-1 یونایتد: نفس راحت با گل برونو

منچستریونایتد در بازگشت به لیگ برتر انگلیس بازی خارج از خانه مقابل برنلی را با برد 1-0 پشت سر گذاشت.

به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد در بازی هفته ششم لیگ برتر انگلیس امشب در ورزشگاه ترف‌مور میهمان برنلی بود.

ویدئو: 311549

شاگردان اریک تن هاخ پس از شکست 4-3 مقابل بایرن مونیخ در هفته اول دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا، برای کسب پیروزی و فراموشی این بازی به مصاف تیم تحت هدایت ونسان کمپانی رفته بودند.

بازی در نیمه نخست با لحظات هیجان انگیز فراوانی دنبال نشد اما می‌شد با برتری 2 گله به پایان برسد ولی یونایتد چندان خوش شانس نبود که با این نتیجه به رختکن برود.

جانی اوانز موفق شد در دقیقه 25 روی ارسال سرخیو رگیلون از کرنر گلزنی کند اما به دلیل حضور راسموس هویلوند در مسیر دروازه‌بان و دخالت برای واکنش به موقع او، VAR گل را مردود اعلام کرد.

یونایتد روی حملات حساب شده برای گلزنی حساب باز کرده که بالاخره برونو فرناندز در دقیقه 45 همبازیانش را به این هدف رساند. هافبک پرتغالی که به سمت دروازه حرکت می‌کرد ارسال بلند اوانز را با شوت سرضرب پای راست وارد دروازه حریف کرد.

یونایتد در نیمه دوم برای گلزنی و تفاضل گل تمایل چندانی نشان نداد. تن هاخ ظاهراً به تیمش توصیه کرده بود با حفظ فاصله نزدیک بین خطوط از حملات حریف جهت جبران گل خورده جلوگیری کنند.

یونایتد در آخرین دقایق نیمه دوم با خطرات جدی روی دروازه‌اش مواجه شد. جی رودریگز که در اواسط نیمه دوم وارد بازی شده بود و جای زکی آمدونی را گرفته بود دقیقه 83 با یک شوت خطرناک می‌توانست دروازه یونایتد را تهدید کند که دخالت به موقع رافائل واران مانع از رسیدن توپ به آندره اونانا شد.

یونایتد تا آخرین دقایق این بازی مانع از ایجاد حملات خطرناک برنلی روی دروازه شد و از گل فرناندز محافظت کرد تا اینکه با نتیجه 1-0 برنده شد و به 3 امتیاز بازی خارج از خانه دست یافت.

برنلی 0-1 یونایتد: نفس راحت با گل برونو 2
برنلی 0-1 یونایتد: نفس راحت با گل برونو 3
برنلی 0-1 یونایتد: نفس راحت با گل برونو 4
برنلی 0-1 یونایتد: نفس راحت با گل برونو 5