پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

بزرگترین کارگاه آموزشی «ایران من» در برج آزادی برگزار می‌شود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بزرگترین کارگاه آموزشی «ایران من» در برج آزادی برگزار می‌شود

برج آزادی، فردا از ساعت 14 تا 18 میزبان هنرمندان و دوستداران هنر خواهد بود تا تجربه‌ای متفاوت از کارگاه‌های گروهی و میان‌رشته‌ای رقم بخورد.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به مناسبت هفته دولت، بزرگترین کارگاه آموزشی هنرهای تجسمی با عنوان «ایران من» روز جمعه 7 شهریورماه از ساعت 14 تا 18 با حضور 100 شرکت‌کننده در مجموعه فرهنگی‌هنری برج آزادی زیر نظر بنیاد رودکی برگزار می‌شود.

این رویداد هنری که با هدف معرفی و گسترش ظرفیت‌های هنر ایرانی اسلامی شکل گرفته است، طیف گسترده‌ای از رشته‌های هنرهای تجسمی و صنایع‌دستی اصیل ایرانی را در بر می‌گیرد. در بخش هنرهای تجسمی، کارگاه‌های تخصصی نقاشی، خوشنویسی، کالیگرافی، تذهیب و نگارگری، میکس‌مدیا و تابلوهای مدرن برگزار خواهد شد.

همچنین بخش صنایع‌دستی این رویداد شامل رشته‌های قلمزنی، فیروزه‌کوبی، میناکاری، معرق، گوهر‌تراشی، سوزن‌دوزی، پته کرمان، منبت و مشبک چوب است که هر یک توسط اساتید و هنرمندان برجسته آموزش و اجرا می‌شوند.

برج آزادی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نمادهای فرهنگی هنری کشور، روز جمعه از ساعت 14 تا 18 میزبان هنرمندان و دوستداران هنر خواهد بود تا تجربه‌ای متفاوت از کارگاه‌های گروهی و میان‌رشته‌ای رقم بخورد.