چهارشنبه 15 مرداد 1404

بسطام 746 موقوفه دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بسطام 746 موقوفه دارد

شاهرود - ایرنا - رییس اداره اوقاف و امور خیریه بسطام با بیان اینکه تاکنون تعداد 746موقوفه در سامانه جامع اوقاف و امور خیریه ثبت شده است، افزود: تعداد 670 موقوفه متصرفی 75موقوفه غیر متصرفی و تولیت یک موقوفه نیز مشترک است.

حجت‌الاسلام محمدرضا بخشی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: سنت ایجاد وقف جدید در بین مردم متدین و دیندار بخش بسطام زنده و جاری است.

وی با بیان اینکه امسال مردم بخش بسطام اموالی معادل چهار میلیارد و 223 میلیون ریال وقف کردند، ابراز داشت: دهمین وقف امسال توسط واقف خیراندیشی بود که 6 دانگ یک باب منزل مسکونی به متراژ 213 مترمربع واقع در روستای نمدمال را وقف کرد.

بخشی با اشاره به اینکه تمامی موقوفات در سامانه جامع اطلاعات و مدیریت موقوفات و بقاع متبرکه ثبت می شود، تصریح کرد: این واقف نیک‌اندیش در متن وقف نامه نیت خود را ترویج معارف قرآن و اهل‌بیت (ع) تعیین کرده و با تعیین سرفصل‌هایی، اجرای نیت را بر اساس آن سرفصل‌ها اولویت‌بندی نموده است.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه بسطام ادامه داد: بر اساس نظر واقف لازم است درآمد این موقوفه ابتدا صرف برگزاری جلسات معارف دینی، دعوت از روحانیون دارای تخصص در زمینه آموزش کودک و نوجوان در روستای نمدمال و همچنین پرداخت حق‌الزحمه روحانی مبلغ اعزامی به روستای نمدمال در مناسبت‌های تبلیغی گردد.

حجت‌الاسلام بخشی اولویت‌های بعدی واقف را برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن، ازدواج جوانان و کمک به فقرا و نیازمندان برشمرد و اظهار داشت: تعداد موقوفات ثبت شده امسال 10 مورد است که به نیت صرف و خرج در تعزیه داری امام حسین (ع)، خیرات و مبرات، هزینه های روزانه مسجد، تبلیغ و ترویج قرآن، کمک به ایتام فقیر، کمک به ازدواج جوانان بی بضاعت و پرداخت هزینه واعظ و معلم است.

بخش بسطام نزدیک به 50 هزار تن جمعیت داشته و دارای 2 نقطه شهری و 20 روستاست.

شهر بسطام در 6 کیلومتری شمال شرقی شاهرود قرار داشته و مرکز بخشی به همین نام است ، بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن مرکز آمار ایران در سال 1395، جمعیت این شهر هشت هزار و 609 تن بوده است.

*س_برچسب‌ها_س*