دوشنبه 5 آذر 1403

بسیاری از مردم مرحوم لاهوتی را به خوش اخلاقی توصیف کردند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بسیاری از مردم مرحوم لاهوتی را به خوش اخلاقی توصیف کردند

آیت الله ملک حسینی گفت: بسیاری از مردم مرحوم لاهوتی را به خوش اخلاقی توصیف کردند و کسانی هم او را به انسانی تلاشگر در عرصه علم و عمل توصیف کردند. مرحوم به شهادت نزدیکانش به

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس؛ آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در آیین تشییع استاد «سید قادر لاهوتی» گفت: امروز در تشییع پیکر معلم و استادی جمع شده ایم با عشق و علاقه به او؛ و تشییع می کنیم جسمش را به سوی بهشت ان شاءالله. پس در هر تشییع باید یک احساس در ما زنده باشد که شاید در تشییع بعدی هم نباشیم.

وی افزود: همیشه در این احساس هستیم که دیگران می میریند و ما تشییع می کنیم و این تفکر غلط را دین مبارزه کرده است چراکه مرگ به سراغ هرکسی و گاه هم ناگهان می آید اما باید مرگ را شناخت و مرگ نیز آینده امروز ماست.

آیت الله ملک حسینی ادامه داد: کلمه چشم انداز را فراوان به کار می بریم اما یکی از مهمترین چشم اندازهای هستی هر انسان، چشم انداز او به آینده ای است که مرگ است و مرگ مثل تولد و مثل بحث روز قیامت است و از مهمترین بخش های حیات انسان است که با تولد آغاز می شود و با مرگ هم پایان نمی یابد و جهانی دیگر را تجربه می کنیم و پایانش حشرو نشر است.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری گفت: نگاه انسان به مرگ، امروز انسان را اصلاح می کند و نیز چگونه مردن انسان و چگونه زندگی کردن او را نشان می دهد. بنابراین اگر انسان احساس می کند که مرگ پایان است زندگی را به هرنکبتی می گذراند و اگر مرگ برایش آغاز حساب و کتاب بود بدون شک این نگاه حیات انسان را معنای دیگری می دهد.

وی ادامه داد: امام سجاد علیه السلام می فرمایند که در روز عاشورا سپاه ابا عبدالله الحسین علیه السلام دو گونه بودند و هر چه جنگ شدیدتر می شد چهره ابا عبدالله افروخته تر و اما قلب او و قلب هر کسی که پر از خصایص او بود نیز آرام تر می شد و اما گروهی دیگری در مقابل هم بودند که مرگ برای آنها معنای دقیقی نداشت.

آیت الله ملک حسینی ادامه داد: اما عاشورا مصاف کرامت و لئامت و مصاف بزرگان با انسان های پست است. مرگ برای مومن عبور از زندان به سوی آزادی است و برای کافر پایان لذت ها و ورود به عذاب است. امروز عزیزی را تشییع کردید که استاد بود، معلم بود و بچه ها را در دورانی تربیت کرده است و در میان مردم با اخلاق زندگی می کرد.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری گفت: نقل شده که باید آنچنان زندگی کنید که وقتی مردید مردم بر شما گریه کنند و وقتی زنده اید هم مردم در کنار شما آرامش داشته باشند، بنابراین هیچ کسی از مرگ نمی تواند فرار کند.

وی تصریح کرد: اینکه بدن ما در خاک قرار می گیرد و روح از بدن خارج می شود از اعتقادات نیست و اعتقاد این است که بدانیم می میریم بدین معنا از دنیایی به جهانی که حسابرسی اعمال است، می رویم.

آیت الله ملک حسینی ادامه داد: بسیاری از مردم مرحوم لاهوتی را به خوش اخلاقی توصیف کردند و کسانی هم او را به انسانی تلاشگر در عرصه علم و عمل توصیف کردند. مرحوم به شهادت نزدیکانش به امیرالمومنین علیه السلام عشق می ورزید چرا که او می دانست که قیامت، قیامت شفاعت است و هیچ انسانی بدون شفاعت به بهشت هم نمی رود.

وی افزود: محروم استاد لاهوتی اهل نماز و خمس بود اما ویژگی دیگری از ایشان که شنیدم و به بنده هم بیان کردند اینکه اگر در دوران فعالیت های زندگی اش حق کسی به نگاه و به دست او و به زبانش ضایع شده بود رفت و از آنها عذر خواهی کرد و استغفار به درگاه خداوند کرد.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری گفت: بنابراین چقدر حق ها و آبروها را بردیم و تا قلم بدست مان افتاد هرچه خواستیم نوشتیم تا منبر و خطابه به دست مان افتاد هرچه خواستیم گفتیم و تا به قدرت رسیدم هرچه خواستیم انجام دادیم در حالی که دنیا و آخرت حساب و کتابی دارد و بیاید همه زبان استغفار باز کنیم.

انتهای پیام /