سه‌شنبه 23 بهمن 1403

بلخاری درگذشت آیت‌الله سیدحسن سعادت مصطفوی را تسلیت گفت

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
بلخاری درگذشت آیت‌الله سیدحسن سعادت مصطفوی را تسلیت گفت

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با صدور پیام تسلیتی درگذشت مرحوم آیت الله سید حسن سعادت مصطفوی عالم ربانی و استاد حکمت اسلامی را تسلیت گفت.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با صدور پیام تسلیتی درگذشت مرحوم آیت الله سید حسن سعادت مصطفوی عالم ربانی و استاد حکمت اسلامی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با صدور پیام تسلیتی درگذشت مرحوم آیت الله سید حسن سعادت مصطفوی عالم ربانی و استاد برجسته حکمت اسلامی را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

«اِذَا مَاتَ العَالِمُ ثُلِمَ فِی الاِسلَامِ ثُلمَه لَا یَسُدُهَا شَیء اِلَی یَومِ القِیَامَهِ.

درگذشت مرحوم آیت الله سید حسن سعادت مصطفوی عالم ربانی و حکیم الهی را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) و بیت مکرم آن فقید سعید تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

آن مرحوم علاوه بر ترویج فرهنگ علوی و معارف اسلامی و قرآنی، به مثابه چراغ راه و شمعی فروزان برای حوزه های علمیه و دانشگاه ها بودند و در تدریس و پژوهش فلسفه و حکمت اسلامی خاصه فلسفه سینوی در طول عمر بابرکت خویش از هیچ کوششی دریغ ننمودند.

ازدرگاه قادر متعال برای آن فقید سعید طلب غفران و مغفرت و برای بازماندگان ایشان صبر و اجر مسئلت می نمایم.

خداوند روح این عالم ربانی را با روح اجداد طاهرینش محشور فرماید. انشاالله.

حسن بلخاری قهی»