بلخاری درگذشت آیت الله سید رضی شیرازی را تسلیت گفت

حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با صدور پیام تسلیتی درگذشت عالم ربانی، حضرت آیت الله سید رضی شیرازی (ره) را تسلیت گفت.
حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با صدور پیام تسلیتی درگذشت عالم ربانی، حضرت آیت الله سید رضی شیرازی (ره) را تسلیت گفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با صدور پیام تسلیتی درگذشت عالم ربانی، حضرت آیت الله سید رضی شیرازی (ره) را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:
اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلم لا یسدها شیء الی یوم القیام
درگذشت عالم ربانی و حکیم والامقام حضرت آیت الله آقای سید رضی شیرازی (ره) موجب تأسف و تألم عمیق علاقمندان حکمت و اندیشه و عموم علاقه مندان به آن مرحوم به خصوص جامعه علمی کشور گردید.
آن فقیدسعید، واپسین حلقه باقی مانده از حکما و فقهای مکتب حکمی وفلسفی تهران بود که بی تردید تکرار ناپذیر اند.
انجمن آثار و مفاخر فرهنگی مفتخر است که در سال 1395 شمسی، طی مراسمی باشکوه و با حضور جمع کثیری از اهالی علم و فرهنگ از مقام علمی و فرهنگی این دانشمند ارجمند تجلیل به عمل آورده است.
اینجانب ضایعه درگذشت این فقیه و فیلسوف اخلاق مدار را به ساحت مقدس حضرت ولیعصر (عج)، حوزههای علمیه و به بازماندگان از بیت مکرم ایشان تسلیت و تعزیت عرض نموده، برای آن مرحوم، علو درجات را درگاه باری تعالی خواستارم.
حسن بلخاری قهی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی