بندرعباس
بندرعباس
در حالی طبق اعلام قبلی فروش 60 درصد پروازهای اربعین قشمایر از امروز آغاز شده که ظرفیت بلیت این پروازها تا 9 شهریورماه تکمیل شده است.
بندرعباس - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: متوسط سرانه فضای ورزشی دانشآموزی در استان تا قبل از دولت سیزدهم، 37 صدم مترمربع بود که اکنون تا حدود سه برابر رشد داشته است.
حمید معصومی نژاد خبرنگار سابق صدا و سیما در ایتالیا است که پس از خاتمه همکاری صدا و سینا با وی؛ گزارش های مستقل خودش را از حوادث و رویدادهای جالب رم منتشر می کند و بخش بسیاری از شهرت وی به خاطر تنوع گزارشهای خبری او و به ویژه نحوه معرفی خود در پایان گزارش است که با رم خاتمه مییابد. وی تمام گزارشهای خود را به تنهایی تهیه میکند و گزارشگر، فیلمبردار، صدابردار و تدوینگر گزارشهای خود...
بندرعباس - ایرنا - استاندار هرمزگان گفت: با موافقت وزیر کشور، دهستان کهورستان از توابع شهرستان بندرخمیر به بخش ارتقا یافت و 2 دهستان جدید نیز در این شهرستان ایجاد شد.
ناو رزمی تریکند نیروی دریایی کشور هندوستان در بندرعباس پهلو گرفت.
اقتصادنیوز: امیر دریادار دوم فرهاد فتاحی گفت: امروز افتخار داریم پذیرای یک فروند واحد نظامی از ناوگان غرب نیروی دریایی کشور هندوستان در منطقه یکم امامت نداجا باشیم.
بندرعباس - ناو رزمی تریکند نیروی دریایی کشور هندوستان، با استقبال رسمی فرماندهان منطقه یکم امامت ارتش، در بندرعباس گرفت.
بندرعباس - ایرنا -: استاندار هرمزگان گفت: سه شهر، 24 روستا و 44 صنعت استان در دولت سیزدهم با اعتباری افزون بر 19000 میلیارد ریال گاز رسانی شده است.
دوازده مرد نخبه به علاوهی یک نابغه، برملاساختن از نقشهی اصفهانیها برای سرقت بزرگ جام از دستان مسسونگون قهرمان!
بندرعباس - ایرنا - ربیس کل دادگستری هرمزگان از آغاز تحقیقات در خصوص قصور احتمالی کادر درمان در بیمارستان میناب این استان خبر داد.
بندرعباس - ایرنا - رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در بازدید سرزده از جزایر سه گانه ایرانی در خلیج فارس و منطقه نظامی نازعات گفت: دست متجاوزان به خاک وطن را قطع خواهیم کرد.
به آمار نامتعارف مسسونگون به رهبری اسماعیل تقیپور در لیگ برتر پرداختیم، به پیشتاز لیگ که مهار ناپذیر به نظر می رسد.
تفاهمنامه سهجانبه جذب 8هزار نیروی بومی در بستر سامانه جستجوی شغل میان استانداری هرمزگان، مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس و ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان به امضاء رسید.
بندرعباس - ایرنا - ناو رزمی تریکند نیروی دریایی کشور هندوستان، با استقبال رسمی فرماندهان منطقه یکم امامت ارتش، در بندرعباس گرفت.
فارس نوشت: ناو رزمی «تریکند» نیروی دریایی هندوستان، طی استقبال رسمی فرماندهان منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش و وابسته نظامی هندوستان در کشورمان، در اسکله این منطقه، در بندرعباس پهلو گرفت.