یک‌شنبه 14 بهمن 1403

بنیاد فناوری‌های فرهنگی جای استارت آپ‌ها را نمی گیرد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
بنیاد فناوری‌های فرهنگی جای استارت آپ‌ها را نمی گیرد

به دنبال تاسیس بنیاد ملی کارآفرینی در حوزه محتوای دیجیتال و بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه اینترنت اشیا و هوش مصنوعی، بنیاد ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی با رویکرد حمایت از فعالیتهای اشتغالزا امروز با حضور وزیر کار افتتاح شد و رسما آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار در مراسم افتتاح این بنیاد، نهادسازی را یکی از سیاست‌های این وزارتخانه در معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال ذکر کرد و گفت: در طول ماه‌های اخیر نهادهای کارآفرینی با سرمایه گذاری بخش خصوصی و تسهیل گری وزارت کار تأسیس شده است.

وی با بیان اینکه نقش بنیاد ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی این نیست که جای استارت‌آپها را بگیرد، افزود: این بنیاد جایگزینی برای استارت آپ ها و کدنویسی یا تولید اپلیکیشن نیست، بلکه این بنیاد بستر ظهور و بروز اپلیکیش‌ها را فراهم می‌کند تا بازیگران فعالیتهای فرهنگی خود را به طور خلافانه به نمایش بگذارند و شکوفا شوند.

معاون وزیر کار ادامه داد: در حال حاضر یکسری ظرفیتهای فرهنگی و تمدنی در کشور داریم که باید آنها را حفظ کنیم تا شکوفایی و نوآوری داشته باشند ولی باید بین محتوای فرهنگی و خود فرهنگ تفاوت قایل شویم. امروز تکنولوژی های نوین این فرصت را فراهم کرده که تولیدات فرهنگی حاصل از عقبه فرهنگی و تمدنی خود را در دنیا توسعه بدهیم.

منصوری با بیان اینکه هم محتوا و هم محمل تبادل محتوای فرهنگی به صورت فرهنگی در دنیا، غربی شده است اظهار کرد: امروز بیش از انکه با تعارضات نظامی و سیاسی مواجه باشیم به تعبیر صاحبنظران با تعارض فرهنگی و تمدنی روبه رو هستیم. ما نمی‌توانیم عقبه های تمدن فرهنگی را حذف کنیم و اگر این اتفاق بیفتد و تمدن حاکم حذف شود مواجهه شکل می‌گیرد.

وی زبان، حقوق بشر و پول را نمادی از فرهنگ و تمدن یک کشور دانست و گفت: اخیرا سکه‌های ما در ایتالیا پیدا شده که نشان می دهد عقبه‌های فرهنگی چقدر در شناسایی یک کشور موثرند. همچنان که زبان انگلیسی زبان فراگیر و دلار زبان اقتصاد دنیا است و در برابر توسعه فعالیتهیا حقوق بشری درباره آن بحث می‌شود.

انتهای پیام