بنیاد مستضعفان
بنیاد مستضعفان
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی کشور از آغاز عملیات اجرایی 20 هزار واحد مسکونی تفاهم نامه مشترک بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سراسر کشور در روز مبعث خبر داد.
وزیر آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه تدوین «سند آمایش سرزمینی» سازمان نوسازی مدارس کلید خورد، گفت: تغییر نام مدارس خیرساز ممنوع است.
ایسنا نوشت: وزیر آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه تدوین «سند آمایش سرزمینی» سازمان نوسازی مدارس کلید خورد، گفت: تغییر نام مدارس خیرساز ممنوع است.
تهران - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش تغییر نام مدارس خیرساز را ممنوع اعلام کرد و گفت: دانشآموزان با مشاهده رفتارهای ایثارگرانه و اخلاقمدار خیران، آنها را الگو قرار میدهند و دستگاه تعلیم و تربیت به طور غیرمستقیم به هدف خود در پرورش نسل آینده دست مییابد.
سید امیرحسین مدنی به شرح برنامه های معاونت توسعه روستایی پرداخت و در خصوص جهاد سازندگی نیز گفت: اولویت کنونی کشور به فرموده رهبری اقتصاد است دولت نهضتی با عنوان نهضت احیای واحدهای اقتصادی راه انداخته.
وزیر آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه تدوین «سند آمایش سرزمینی» سازمان نوسازی مدارس کلید خورد، گفت: تغییر نام مدارس خیرساز ممنوع است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تدوین «سندآمایش سرزمینی» سازمان نوسازی مدارس کلید خورد.
تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: انجام مطالعات فنی و ارائه خدمات آزمایشگاهی به بیش از 20 هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در چند استان کشور انجام شده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی گفت: با پیگیری انجام شده در حال حاضر افزایش 22 درصدی مستمری مددجویان در سال آینده در کمیسیون تلفیق به تصویب رسیده است که البته انتظار ما این است که با توجه به مشکلات اقتصادی این رقم در صحن علنی افزایش یابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی از سفر دو روزه رئیس بنیاد مستضعفان کشور به استان خبر داد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، در آخرین نشست خبری سال 1400 به تشریح اقدامات و برنامه های این نهاد پرداخت.
ارومیه - ایرنا - فرماندار چالدران گفت: برای اجرای طرح اقدام ملی نهضت مسکن در این شهرستان 18 هکتار زمین تخصیص یافته است.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه طرح نهضت ملی مسکن در مناطقی که فاقد متقاضی است احداث نخواهد شد، تاکید کرد: چنانچه استانی در خصوص تامین زمین با مشکل مواجه است آن سهیمه، فریز نخواهد شد. بلکه تسهیلات و منابع صندوق را به سمتی سوق میدهیم تا در استانهایی که هم متقاضی و هم زمین دارند طرح نهضت ملی مسکن اجرا شود.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه 12 و نیم میلیارد دلار آمار قاچاق کالا در کشور است گفت: یک سوم از این کالاها کشف می شود.
تهران - ایرنا - وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه چهار میلیون مسکن تا پایان دولت سیزدهم ساخته خواهد شد، خطاب به استانداران گفت: مساله زمین و شروع ساخت در همه استانها باید به سرعت حل و با جدیت طرح نهضت ملی مسکن در استانها وارد فاز عملیاتی شود.
غلامعلی حیدری گفت: آمادگی لازم برای فراهمکردن زیرساختهای موردنیاز سرمایهگذاری در حوزههای مختلف توسط بنیاد مستضعفان در استان وجود دارد تا از این طریق بتوان در راستای ایجاد اشتغال پایدار گام برداشت.