بهداد سلیمی
بهداد سلیمی
کمیسیون ورزشکاران در حالی دومین نشست خود برای تعیین نمایندگان حاضر در هیات اجرایی و مجمع کمیته ملی المپیک را تشکیل داد که 9 عضو آن غایب هستند.
جلسه کمیسیون ورزشکاران با نصف به علاوه یک ورزشکار آغاز شد.
9 ورزشکار در دومین نشست کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرکت نکردند.
احتمال دارد دومین جلسه کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک برگزار نشود.
تهران - ایرنا - رییس کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک اظهار امیدواری کرد که انتخاب 6 نماینده این کمیسیون در مجمع و یک نماینده در هیات اجرایی ان. او. سی بدون حاشیه برگزار شود.
نخستین نشست کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک در حالی برگزار شد که اتهام فدراسیون کشتی جنجالهای زیادی آفرید.
کمیسیون ورزشکاران در نخستین جلسه خود حواشی زیادی داشت و ورزشکاران نسبت بهم گلایههایی را مطرح کردند.
تهران - ایرنا - نخستین نشست کمیسیون ورزشکاران پس از برگزاری دومین دوره انتخابات در 21 آبان و راهیابی 15 عضو به یکی از کمیسیونهای 18گانه کمیته ملی المپیک و معرفی چهار عضو دیگر از سوی رییس این نهاد، روز گذشته با حاشیههایی همراه شد.
نخستین جلسه کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک به جای همدلی و انسجام سرشار از کنایه زنی و تسویه حساب ها بود.
آغاز به کار دوباره کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک با حواشی همراه بود و این احساس به وجود آمد که مبادا بار دیگر مسیری پرحاشیه را در پیش بگیرد.
قهرمان سابق تیم ملی وزنه برداری درباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک توضیحاتی را بیان کرد.
ملیپوش پرتاب دیسک ایران گفت: ما نماینده ورزشکاران در این کمیسیون هستیم. ورزش کشور به ما 15 نفر اعتماد کرده و به ما رای داده است.
قهرمان وزنهبرداری المپیک لندن گفت: انتقادات باید صادقانه و دوستانه باشد هرکسی آزاد است که در انتخابات کاندیدا شود.