بهره برداری از مجموعه پرعیارسازی سنگ آهن تا یک ماه آینده
مجتبی حمیدیان از بهره برداری مجموعه پرعیارسازی 3 میلیون تن ورودی تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: ظرفیت ده میلیون تنی دیگری نیز تا دو ماه آینده به مجموعه پرعیارسازی اضافه می شود.
مجتبی حمیدیان از بهره برداری مجموعه پرعیارسازی 3 میلیون تن ورودی تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: ظرفیت ده میلیون تنی دیگری نیز تا دو ماه آینده به مجموعه پرعیارسازی اضافه می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، مجتبی حمیدیان، طی بازدیدی از مجموعه باطلههای معدن چغارت با بیان این مطلب اظهار کرد: در فعالیتهای معدنکاری ذخایر باطله و سنگهای کم عیاری وجود دارد که سرعت گرفتن پرعیارسازی این سنگها از سیاستهای شرکت سنگ آهن مرکزی برای تأمین خوراک در آینده است.
وی افزود: همزمان با بهره برداری از مجموعه پرعیارسازی 3 میلیون تن ورودی، طرح توسعهای دیگری با ظرفیت 10 میلیون تن، ظرف دو ماه آینده به این مجموعه اضافه شده و شروع به کار میکند به این ترتیب ظرفیت پرعیارسازی مجموعه چغارت به رقم قابل توجهی خواهد رسید.
حمیدیان اضافه کرد: شرایط معدنی کشور به لحاظ ظرفیتهای غنی و قابل توجه سنگ آهن تغییر کرده بنابراین باید به سمت سرمایه گذاریهای جدید در حوزه اکتشاف، بهره برداری، پرعیارسازی و تکمیل زنجیرههای صنعتی برویم.
وی با تاکید بر داشتن نگاهی رقابتی و تحول گرا تصریح کرد: هم اکنون شرکت سنگ آهن مرکزی ایران اقدامات خوبی در باطله برداری و آماده سازی به خصوص در معادن چغارت، سه چاهون، آنومالی شمالی و میشدوان انجام داده است.
حمیدیان به باطله برداری در معادن جدید هم اشارهای کرد و گفت: در معدن آریز هم حداکثر باطله برداری انجام شده و به زودی به سنگ آهن خواهیم رسید. همچنین 6 معدن جدید نیز در این دوره فعال شده است.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران بیان داشت: امیدواریم با این مجموعه معدنکاری که انجام شده اتفاقات خوبی در حوزه زیرساختهای معدنی رقم بخورد.
ایجاد خط پرعیارسازی 4 میلیون تنی در آنومالی شمالی
وی به ذخایر مجموعه آنومالی شمالی هم اشاره کرد و افزود: این معدن با وجود ذخایر خوبی که دارد اما عیار سنگ آن برای استفاده کافی نیست به همین دلیل یک خط پرعیارسازی با ظرفیت 4 میلیون تن ایجاد شده و بالای 50 درصد خروجی دارد.
حمیدیان تصریح کرد: پیش از اجرای این پروژه با وجود تمام هزینههایی که در مسیر معدنکاری انجام میشد سنگ در چرخه استفاده قرار نمیگرفت و حدود 7 میلیون تن سنگ بر روی زمین باقی مانده بود.
وی اضافه کرد: این خط علاوه بر پرعیارسازی سنگهای آنومالی شمالی موجب سودده شدن شرکت معدنی نوظهور شده و آن را از فضای قبل خارج کرده است به طوری که هم اکنون این شرکت میتواند علاوه بر تأمین خوراک شرکت سنگ آهن مرکزی و سایر فعالیتهای معدنی آن، زیرساخت کنسانتره خود را نیز فراهم کرده و به بازیگری فعال در منطقه تبدیل شود.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن چند خط پرعیارسازی و مجموعه فعالیتهای معدنی، صنعتی و زیرساختی که صورت میگیرد پیش بینی میکنیم که آینده روشنی در انتظار شرکت سنگ آهن مرکزی ایران باشد.