بهدنبال تهیه نرم افزار جامع استعدادیابی هستیم
رئیس دپارتمان آموزش، مربیان و استعدادیابی، با بیان این که تعیین شاخصهها، نقطه آغازین کار استعدادیابی است، گفت: به دنبال تهیه نرمافزار جامع استعدادیابی هستیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جهانگیر سیدعباسی در پایان سومین نشست آنلاین کارگروههای دپارتمان آموزش، مربیان و استعدادیابی درباره مباحث مطرح شده در این نشستها، افزود: امروز (یکشنبه) سه نشست آنلاین با اعضای کارگروه های دپارتمان داشتیم.
وی با بیان این که نخستین نشست که از ساعت 10 صبح شروع شد، با اعضای کارگروه مربیان بود، تصرح کرد: محمود افشاردوست عضو کمیته مربیان کنفدراسیون والیبال آسیا میهمان ویژه این نشست بود که گزارشی درباره فعالیتهای کمیته مربیان آسیا و پروژه آموزشی اورآسیا (دوره آموزشی مشترک کنفدراسیون والیبال آسیا و اروپا) ارائه کرد. رئیس دپارتمان آموزش، مربیان و استعدادیابی با ابراز رضایت از نتایج مباحث نشست مربیان، گفت: مرتضی شیاری عضو کمیته مربیان دپارتمان نیز در این نشست درباره والیبال حرفهای جهان صحبت و مسایل روز این ورزش را برای دیگر اعضا تشریح کرد. وی به نشست دوم امروز که با اعضای کارگروه کمیته استعدادیابی بود، اشاره کرد و افزود: آئیننامه این کمیته تدوین شده است و امروز دبیران و وظایف کارگروههای مختلف استعدادیابی، معرفی و تعریف شدند. دبیران کارگروههای استعدادیابی موظف شدند تا نشست بعدی، شاخصههای استعدادیابی را به لحاظ علمی تعریف کنند. سیدعباسی تاکید کرد: تعیین شاخصهها، نقطه آغازین کار استعدادیابی است تا رسما کار شناسائی استعدادها نیز آغاز شود. البته به دنبال تهیه نرمافزار جامع استعدادیابی هستیم که مرتضی افجهای مسئول کمیته انفورماتیک فدراسیون، مسئولیت کارگروه این نرمافزار را بر عهده دارد تا بعد از تعریف شاخصهها آماده شود. وی نشست آنلاین آموزش را آخرین جلسه مجازی امروز دپارتمان آموزش دانست و گفت: موضوع اصلی این نشست، برگزاری کلاسهای آنلاین آموزش بود. در نظر داریم که کلاسهای تئوری و جانبی برای هر دوره مربیگری به صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار کنیم. رئیس دپارتمان آموزش، مربیان و استعدادیابی کاهش طول مدت زمان دوره مربیگری را یکی از محاسن این موضوع دانست و تاکید کرد: در صورتی که کلاسهای تئوری و جانبی برای هر دوره مربیگری به صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار شود، دورهها مدرنتر و از نظر اقتصادی با هزینه کمتری برگزار خواهد شد. وی درباره کارهای انجام شده در بعد پژوهشی والیبال نیز گفت: پژوهش جزو پایههای توسعه هر ورزشی است، اما اولویت دپارتمان آموزش، کارهای عملیاتی است. برای پژوهش باید از افرادی خارج از کمیتهها دعوت کنیم تا کارگروه پژوهش نیز فعالیت خود را شروع کند. سیدعباسی با بیان این که برای کارهای پژوهشی باید به دنبال افرادی باشیم که دانشگاهی باشند و سابقه کارهای پژوهشی نیز داشته باشند، تاکید کرد: در نظر داریم که از توانایی این افراد به عنوان اعضای غیرثابت کارگروه پژوهش استفاده کنیم. وی تصریح کرد: علاقهمند نیستیم که کمیتههای دپارتمان آموزش، مربیان و استعدادیابی عریض و طویل شود، زیرا با تعداد افراد قابلقبول در کمیتهها، بهرهوری بیشتری خواهیم داشت.