چهارشنبه 17 بهمن 1403

بورس تهران

بورس تهران

خبرگزاری دانشجو

‌به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بورس اوراق بهادار تهران که دیروز شاهد عرضه اولیه یک شرکت معدنی در فرابورس بود و تعداد زیادی از سهامداران در آن شرکت کرده بودند، در یک روند کاملاً ریزشی قرار گرفت، به‌گونه‌ای که شاخص کل با کاهش 1.27 درصد نسبت به روز قبل و از دست دادن 27 هزار و 923 واحد به رقم دو میلیون و 168 هزار و 203 واحد رسید. همچنین شاخص هموزن با از دست دادن 5544 واحد به رقم...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، 6 تیر ماه) با 27 هزار و 923 واحد کاهش، در ارتفاع 2‌میلیون و 168 هزار واحدی ایستاد.

وب‌گاه مشرق نیوز

شاخص کل بورس با ریزش 27 هزار و 924 واحدی در تراز 2 میلیون و 168 هزار و 203 واحدی ایستاد.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری خبرنگاران جوان

شاخص کل بورس با ریزش 27 هزار و 924 واحدی در تراز 2 میلیون و 168 هزار و 203 واحدی ایستاد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: با توجه به وضعیت معاملات بورس، بعید نیست که به زودی یک روند صعودی آغاز شود. اما هنوز تردیدهایی در این مورد وجود دارد.

وب‌گاه گسترش

بورس امروز در حالی کار خود را با بازدهی مثبت به پایان رساند که همچنان شاهد خبرهای نوسانی در مسائل مهم برای سهامداران هستیم. بورس فردا چگونه خواهد بود؟

وب‌گاه دنیای اقتصاد

گروه توسعه مالی مهر آیندگان با نماد ومهان با واریز سود سهام سال مالی 1401 در کمتر از 24 ساعت بعد از برگزاری مجمع، رکورد سریع‌ترین واریز سود ناشران در سال 1402 را شکست.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

شاخص بورس تهران امروز نیز در مسیر صعودی قرار گرفته بود؛ اما باارزش معاملاتی پایین این رشد خیلی چشمگیر نبود و در همان سطح نوسان مطرح می‌شد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

امروز نمادهای کگل، کچاد و فولاد نمادهای سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: امروز شاخص کل بورس تهران 6 هزار واحد رشد کرد و نتوانست به کانال 2.2 میلیونی برسد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

شاخص بورس تهران 6 هزار و 525 واحد نسبت به روز کاری گذشته رشد کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (دوشنبه، پنجم تیر) با 6 هزار و 525 واحد افزایش، در ارتفاع 2‌میلیون و 196 هزار واحدی ایستاد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

شاخص کل بورس با رشد 6 هزار و 525 واحدی در تراز 2 میلیون و 196 هزار و 127 واحدی ایستاد.

خبرگزاری فارس

وب‌گاه اقتصاد نیوز

مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس در ابلاغیه‌ای اتخاذ موقعیت در قراردادهای اختیار معامله توسط صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت را ممنوع کرد.