بورس تهران
بورس تهران
افشین جاوید کارشناس بازارر سرمایه، در گفتگو با اکوایران از اهمیت سهام عدالت می گوید.
اقتصادنیوز: بازار سهام یک هفته منفی دیگر را پشت سر گذاشت. در این هفته تمام شاخص های مهم بورس و فرابورس منفی بودند و افت کردند.
وضعیت بورس تهران بحرانی است. برای چهارمین روز متوالی شاخصها ریزش کردند و روند خروج سرمایه از بازار ادامه دارد.
اقتصادنیوز: امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای چهارمین روز متوالی منفی شد و 181 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد.
شاخص کل بورس تهران امروز (سهشنبه، 12 مهرماه) با چهار هزار و 875 واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و 313 هزار واحدی ایستاد.
تهران - ایرنا - شاخص کل بورس تهران امروز (سهشنبه، 12 مهرماه) با چهار هزار و 875 واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و 313 هزار واحدی ایستاد.
برخی از کارشناسان بازار سرمایه عوامل سیاسی، چون بی نتیجه ماندن برجام، تحریمهای جدید آمریکا و ضعیف کردن اینترنت را دلیل حال آشفته این روزهای بازار میدانند.
اقتصادنیوز: شاخص کل بورس دیروز 3300 واحد افت کرد اما ارزش معاملات به اندازه ای پایین آمد که دوباره این موضوع به دغدغه فعالان بازار تبدیل شده است.
با پایداری نوسانها در بازار سهام و همچنین کاهش اعتماد عمومی اهالی بازار سرمایه، فعالان بازار دیگر چندان رمقی برای تحرک در بازار سهام ندارند
اقتصادنیوز: ممکن است با افزایش مجدد نرخ بهره در بانک مرکزی آمریکا، شاهد اصلاح قیمتی در کامودیتیها باشیم و بازار سهام از این موضوع مستثنی نیست و ممکن است با افتهایی همراه شود.
شاخص کل بورس تهران امروز (دوشنبه، 11 مهرماه) با سه هزار و 311 واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و 318 هزار واحدی ایستاد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند نوسانی قرار گرفت، اما در پایان معاملات با کاهش 3311 واحد به رقم یک میلیون و 318 هزار و 714 واحد رسید. همچنین شاخص کل با معیار هموزن با 998 واحد کاهش به رقم 381 هزار و 113 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 4 میلیون و 954 هزار میلیارد تومان رسید. معاملهگران امروز بیش از 3.5 میلیارد سهام حقتقدم...