بورس همچنان میتازد
روند صعودی که در بازار سرمایه از ابتدای سال جدید آغاز شده، همچنان ادامه دارد و شاخص کل بورس امروز بیش از 14 هزار واحد افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس امروز با 14 هزار و 993 واحد افزایش، به رقم یک میلیون و 418 هزار واحد رسید. شاخص کل با معیار هم وزن هم 6837 واحد افزایش یافت و رقم 360 هزار و 435 واحد را ثبت کرد. معامله گران این بازار 488 هزار معامله به ارزش 51 هزار و 446 میلیارد ریال انجام دادند.
سرمایه گذاری تامین اجتماعی، پتروشیمی نوری، بانک ملت، توسعه معادن و فلزات و فولاد خوزستان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.
شاخص کل فرابورس هم با 205 واحد افزایش به رقم 18 هزار و 759 واحد رسید. معامله گران این بازار 193 هزار معامله به ارزش 20 هزار و 735 میلیارد ریال انجام دادند.
انتهای پیام