بوریس بکر: دلم برای ویمبلدون تنگ خواهد شد
![بوریس بکر: دلم برای ویمبلدون تنگ خواهد شد](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1401/10/29/1401102909572094726865384.jpg)
برترین تنیسور پیشین جهان احتمال حضورش در گرنداسلم ویمبلدون 2023 را ارزیابی کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آوریل 2022، بوریس بکر 55 ساله پس از اعلام ورشکستگی، توسط دادگاهی در لندن به دلیل مخفی کردن داراییهای صدها هزار پوندی محکوم و به مدت دو سال و شش ماه زندانی شد. برنده شش گرنداسلم تنیس جهان تمام اتهامات مربوط به محاکمهاش را رد کرد و در اواسط ماه دسامبر به آلمان تبعید شد، زیرا نامزدی او بهعنوان بخشی از برنامهای با هدف کاهش بار زندانهای انگلیس مورد تأیید قرار گرفت. همچنین بوریس بکر به مدت نامعلومی اجازه ورود به خاک انگلیس را ندارد.
نادال: نمیدانم چه زمانی باز میگردمبوریس بکر گفت: دلم برای لندن تنگ شده است، این شهر موردعلاقه من در جهان است. من یک دوره بسیار طولانی در آنجا ماندم. امسال دلم برای ویمبلدون تنگ خواهد شد، اما نباید عجله کنم.
بوریس بکر پیش از محاکمهاش در دادگاه، مدتها در گرنداسلم ویمبلدون بهعنوان کارشناس شبکه BBC کار میکرد.