بوکسور سیستان و بلوچستان در رقابتهای آسیایی حضور یافت
زاهدن - ایرنا - دبیر هیات بوکس سیستان و بلوچستان گفت: دانیال شه بخش بوکسور موفق این استان در رقابتهای آسیایی که در اردن درحال برگزاری است حضور یافت.
محمود نهتانی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دوره از رقابتها باحضور 151 بوکسور از 35 کشور قاره آسیا و اقیانوسیه در پایتخت اردن درحال برگزاری است.
وی ادامه داد: نفرات برتر این دوره از رقابتها سهمیهحضور در المپیک 2020 توکیو را کسب خواهند کرد.
دبیر هیات بوکس سیستان و بلوچستان گفت: شه بخش در این دوره از رقابتها در وزن 57 کیلوگرم به میدان رفته که تاکنون با شکست حریفان خود، توانمندیهای ورزشکاران این استان را به نمایش گذاشته است.
وی ادامه داد: این بوکسور سیستان و بلوچستان سابقه در رقابتهای آسیایی و ملی را در کارنامه ورزشی خود دارد.
نهتانی خاطر نشان کرد: هماینک حدود 600 ورزشکار به طور سازمان یافته در این استان در رشته بوکس مشغول فعالیت هستند.
به گزارش ایرنا بیشاز 46 هزار ورزشکار در قالب حدود 50 هیات استانی و 500 هیات شهرستانی در سیستان و بلوچستان سازماندهی شدهاند.
*س_برچسبها_س*