بوکس
بوکس
کاندیدای ریاست انتخابات فدراسیون بوکس، از نحوه برگزاری مجمع گلایه کرد و گفت: انتخابات بوکس شفاف نبود.
پس از انتخاب ثوری به عنوان رئیس فدراسیون بوکس، اعضای هیئت رئیسه فدراسیون بوکس نیز مشخص شدند.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: اساسنامه فدراسیونها در این مورد صراحت دارد که حدنصاب بر اساس تعداد حاضرین است.
سرمربی تیم ملی بوکس گفت: ادعای روحالله حسینی مبنی بر عدم شفافیت انتخابات را قبول ندارم و حتی معتقدم شرایط به نفع حسینی بود.
رییس فدراسیون بوکس گفت: این اعتماد نشات گرفته از کارنامهای بود که ما از خود به جا گذاشته بودیم.
در پایان مجمع انتخابی فدراسیون بوکس، ثوری به عنوان رئیس انتخاب شد.
رئیس فدراسیون بوکس گفت که در بین 16 نفری که در مجمع انتخاباتی به او رأی ندادند، یکی دو نفر منافق دیده است و حساب آنها را از مخالفانش جدا میداند.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: اساسنامه فدراسیونها در این مورد صراحت داد که حد نصاب بر اساس تعداد حاضرین است.
سرمربی تیم ملی بوکس گفت: بعد از آنکه به کربلا رفتم و برگشتم رای دادم چون کار سختی برای من بود.
پس از انتخاب ثوری به عنوان رئیس فدراسیون بوکس، اعضای هیئت رئیسه فدراسیون بوکس نیز مشخص شدند.
کاندیدای ریاست انتخابات فدراسیون بوکس، از نحوه برگزاری مجمع گلایه کرد.
در پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون بوکس، اعضای هیات رییسه نیز معرفی شدند.
دارنده مدال برنز بوکس قهرمانی جهان گفت: در سختترین شرایط بهترینها را قول دادهام اما در بازیهای آسیایی کار سختی داریم.