بوکس
بوکس
تیم ملی بوکس کشورمان امروز در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات جهانی صربستان 2 نماینده دارد.
بوکسور وزن 75 کیلوگرم ایران به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات قهرمانی جهان راه ویدا کرد.
دبیر فدراسیون بوکس به کسب نخستین مدال تاریخ بوکس در میدان جهانی خوشبین است.
در ششمین روز مسابقات بوکس قهرمانی جهان، شاهین موسوی با برتری در دومین مبارزه خود به مرحله یک هشتم نهایی صعود کرد.
تهران - ایرنا - رقابتهای بوکس قهرمانی جهان در صربستان با صعود شاهین موسوی به یکهشتمنهایی و حذف اشکان رضایی ادامه یافت.
در ادامه رقابتهای بوکس قهرمانی جهان، شاهین موسوی راهی مرحله یک هشتم شد و اشکان رضایی از دور رقابتها کنار رفت.
بوکسور وزن 75 کیلوگرم ایران به مرحله یک هشتم نهایی رسید.
در کلاب هاوس امشب خبرآنلاین با موضوع" اهانت به مرجع تقلیدی که می گوید نباید با دنیا قهر کرد " صاحب نظران و حاضران درباره هجمه تندروها در قبال اظهارات آیت الله صافی گلپایگانی درباره داشتن روابط با دنیا به اظهار نظر پرداختند.
اشکان رضایی ملی پوش بوکس کشورمان امشب در مسابقات قهرمانی جهان برابر نماینده اسکاتلند شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.
بوکسور وزن 63.5 کیلوگرم ایران در عین شایستگی از دور رقابتها کنار رفت.
میثم قشلاقی بوکسور تیم ملی کشورمان امشب در مصاف با نماینده چین تایپه موفق به پیروزی شد و به دور بعدی رقابتهای قهرمانی جهان صعود کرد.
دارنده مدال نقره بوکس آسیا، نخستین مبارزهاش در مسابقات جهانی صربستان را با پیروزی در یک دقیقه آغاز کرد.
بلگراد - ایرنا - اعضای تیم کشتی فرنگی زیر 23 سال ایران برای شرکت در رقابت های جهانی کشتی فرنگی در صربستان امروز (شنبه) وارد بلگراد شدند.
بوکسور وزن 80 کیلوگرم ایران نخستین مبارزهاش در مسابقات جهانی صربستان را با برتری مقتدرانه مقابل حریفی از چینتایپه آغاز کرد.
ملیپوش بوکس ایران توانست حریف چینتایپهای خود را ناکدان کند.
رقابتهای بوکس قهرمانی جهان از دوشنبه هفته گذشته در پایتخت صربستان آغاز شده و تا 15 آبان ماه ادامه دارد.