بیت کوین
بیت کوین
در روزهای اخیر، تصویب دستورالعمل و قوانین جدید فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای اجرا در بازار نقل و انتقالات فوتبال ایران، سر و صدای زیادی را به راه انداخته است.
کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) با آخرین شکایت خود علیه بایننس، اکنون حداقل 61 ارز دیجیتال را به عنوان اوراق بهادار معرفی کرده که 100 میلیارد دلار از توکنهای موجود یا حدود 10 درصد از ارزش کل بازار کریپتو را شامل میشود.
اقتصادنیوز: طلا برای دومین روز متوالی پس از سقوط شدید جمعه گذشته افزایش یافت.
ورزش سه نوشت: گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال، از راهکار عجیب این تیم برای جذب بازیکن یا سرمربی خارجی و پرداخت مبلغ قرارداد آنها خبر داد.
گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال، از راهکار عجیب این تیم برای جذب بازیکن یا سرمربی خارجی و پرداخت مبلغ قرارداد آنها خبر داد.
اقتصادنیوز: بیت کوین با افت نسبتا سنگینی که امروز داشته، وارد کانال 25000 دلار شده و اتریوم هم فاصله زیادی با از دست دادن کانال 1800 دلار ندارد.
اقتصاد 24 نوشت: کارشناس صنعت طلا با تاکید بر اینکه امروز دولت برنامهای برای صادرات طلا ندارد، گفت: تحریم و بازگشت ارز حاصل از صادرات و چالشهای ناشی از آن، فرصت را از سرمایه گذاری در این بخش گرفته است.
فدراسیون فوتبال بعد از اجرای تجربه صد در صد ناموفق سقف قرارداد برای بازیکنان حالا در پی اجرای این قانون برای باشگاه ها است.
با شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالاتمتحده آمریکا از بایننس، بیتکوین به پایینترین حد خود طی 11 هفته اخیر رسید.
حجت کریمی سرپرست مدیرعاملی استقلال درخصوص ممنوعیت بستن قرارداد دلاری با بازیکنان خارجی گفت: اگر با دلار نتوانیم، با بیت کوین قرارداد می بندیم!
نوسانات در چند روز گذشته به طور قابل توجهی در بازار رمزارز بالا بوده است، زیرا نرخ بیکاری در ایالات متحده به بالاترین سطح چند ماهه رسیده است.
اقتصادنیوز: بازارهای ارزهای دیجیتال برای شروع هفته با معاملات بیت کوین زیر 27000 دلار سرمایهگذاران را ناامید کردند.
بازارهای ارزهای دیجیتال برای شروع هفته با معاملات بیت کوین زیر 27000 دلار سرمایهگذاران را ناامید کردند؛ نوسانات در چند روز گذشته به طور قابل توجهی در بازار رمزارز بالا بوده است، زیرا نرخ بیکاری در ایالات متحده به بالاترین سطح چند ماهه رسیده است.