بیرجند
بیرجند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه 150 شورای ستاد نقشه جامع علمی کشور برگزار شد، منصور کبگانیان دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور، در حاشیه این جلسه گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخیرا در مصوبه آمایش آموزش عالی، بخش ساماندهی دانشگاهها، مؤسسات و مراکز را کلید زده است. وی با اشاره به اجرای فاز اول طرح ساماندهی آموزش عالی ادامه داد: وزیر علوم تحقیقات و فناوری گزارشی در...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه 150 شورای ستاد نقشه جامع علمی کشور برگزار شد، منصور کبگانیان، در حاشیه این جلسه گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخیرا در مصوبه آمایش آموزش عالی، بخش ساماندهی دانشگاهها، مؤسسات و مراکز را کلید زده است. وی با اشاره به اجرای فاز اول طرح ساماندهی آموزش عالی ادامه داد: وزیر علوم تحقیقات و فناوری گزارشی در این خصوص خدمت مقام معظم رهبری ارائه...
در پی تداوم اهمال کاری متولیان امر، این روزها مرغ در سبد قاچاقچیان قرار گرفته و سفره مردم خالی تر از همیشه شده است، داستانی تکراری که گویا عزمی برای پایان دادن به آن وجود ندارد.
دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور گفت: وزارت علوم موظف شد بازخورد فاز اول ساماندهی را ظرف 4 ماه جمع بندی کرده و به ستاد نقشه ارائه دهد.
شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت برگزاری اجتماعات کوچک و بزرگ باعث شده تا این روزها بازار فروش گل بیرجند در خراسانجنوبی، از رونق محروم شده است.
دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور از ارائه مهلت 4 ماهه به وزارت علوم برای ارائه گزارش اجرای طرح ساماندهی مراکز آموزش عالی به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبرداد.
دانشگاهیان استان خراسان جنوبی بر توجه مردم به سخنان عوام فریبانه و دروغ برخی از کاندیداها هشدار دادند و تاکید کردند که انتخاب فردی از جنس دولت فعلی به معنی عدم اصلاح مشکلات کشور خواهد بود و به همین دلیل مردم به چنین افرادی رأی نخواهند داد.
علیرضا زاکانی گفت: با بیان اینکه راه حل رفع فساد و تورم و فقر شرکت پای صندوق رأی هست، گفت: نباید از دشمنان انتظار خوبی داشته باشیم ولی در سالهای گذشته نگاهمان برای رفع مشکلات به خارج از کشور بود.
سهیلا خسروی گفت: میزان کمبود واحدهای خونی مورد نیاز استان از پایگاه های معین در کشور از جمله سمنان، بجنورد و بیرجند دریافت می شود که تعداد آن برابر با 11 هزار و دویست و سیزده واحد است.
خسروی گفت: با توجه به اینکه امسال به دلیل شیوع کرونا، تجمعات انتخاباتی برگزار نمی شود، باید در زمان باقی مانده تبلیغات، از فضای مجازی به بهترین نحو استفاده شود و به عنوان یک امر به معروف، به هر نحوی افراد را برای شرکت در انتخابات دعوت کرد.
شغل محلهای جدید و اصلاحات آزمون استخدام پیمانی دانشگاهها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارک های علم و فناوری وزارت علوم سال 1400 اعلام و فرصت ثبت نام تمدید شد.
اصناف خراسانجنوبی علیرغم تمام مشکلات اقتصادی و زیانهای مالی ناشی از کرونا در انتخابات شرکت کرده و همگان را به مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح دعوت کردند.
متأسفانه ضوابط بهداشتی در برخی اتوبوسهای درونشهری توسط رانندگان و بعضی از مسافران رعایت نمیشود و بیتوجهی به رعایت پروتکلهای بهداشتی بر شیوع و گسترش بیماری کرونا دامن خواهد زد.
نشست مجازی «از گذشته ادبیات تطبیقی ایران» در گفتگو با حسن جوادی توسط انجمن ترویج زبان و ادب فارسی در فضای مجازی برگزار شد.