بیش از 470 میلیون اصله نهال تولید شد

مجری طرح کاشت یک میلیارد درخت گفت: بنابر آمار از ابتدای این طرح تاکنون بیش از 470 میلیون اصله نهال تولید شد که 320 میلیون نهال کاشته شده چراکه برخی نهال ها در نهالستان باید 2 تا 3 ساله شوند تا امکان کاشت فراهم ش
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - رضا احمدی مجری طرح کاشت یک میلیارد درخت گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از سال 1402 آغاز شد و پیرامون این موضوع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مصمم به تجهیز نهالستان و تولید نهال در سطح وسیع شد که خوشبختانه این امر محقق شد به طوریکه در سال نخست بیش از 237 میلیون اصله نهال و 65 میلیون اصله نهال میوه توسط معاونت باغبانی تولید شد.
به گفته وی، سامانه اطلاعات تولید و کاشت ایجاد کردیم که شهرداری ها، کارخانجات و درختان میوه که توسط معاونت باغبانی تولید می شود، در این سامانه ثبت می شود.
احمدی با بیان اینکه در سال نخست طرح کاشت یک میلیارد درخت 5 میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شد، افزود: این طرح به ازای هر اصله نهال اعم از تولید، کاشت و نگهداری 100 هزارتومان اعتبار نیاز دارد که متاسفانه به رغم ردیف اعتباری خاص و موافقت مجلس تنها 5 میلیاردتومان داده شد، سال دوم 90 میلیارد تومان اعتبار گذاشتند که متاسفانه ریالی پرداخت نشد و امسال تاکنون اعتباری داده نشد، اما ما کار خودمان را انجام دادیم و نهالستان ها همانند قبل مشغول تولید هستند.
مجری طرح کاشت مردمی یک میلیارد درخت ادامه داد: بنابر آمار تاکنون بیش از 470 میلیون اصله نهال تولید شد که 320 میلیون نهال کاشته شده چراکه برخی نهال ها در نهالستان باید 2 تا 3 ساله شوند تا امکان کاشت فراهم شود. همچنین در سال سوم تاکنون بیش از 90 میلیون اصله نهال تولید کردیم و همچنان ادامه دارد چراکه فصل کاشت از شهریور آغاز می شود.
وی با بیان اینکه طرح کاشت یک میلیارد درخت برای آینده کشور ضروری است، گفت: در بعد کارهای منابع طبیعی مشکلی نداریم چراکه این سازمان قدمت 100 ساله دارد و بیش از 3 میلیون هکتار جنگل کاری در عرصه های ملی دارد. گفتنی است کاشت یک میلیارد درخت در برابر ظرفیت های کشور برای توسعه فضای سبز و جنگل کاری و پیشگیری از بیابانی شدن و دیگر مزایا ناچیز است.