بیش از 8 هزار بازرسی از واحدهای صنفی کردستان انجام شد
سنندج - ایرنا - مدیر کل استاندارد کردستان با اشاره به اینکه نظارت بر بازار از جمله اولویت کاری استاندارد است، گفت: سال گذشته کارشناسان این اداره کل هشت هزار و 400 مورد بازرسی از واحدهای صنفی این استان انجام دادند.
ژیلا یزدانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای کنترل کالاهایی که به دست مصرف کننده می رسد، یکی از وظایف اصلی استاندارد، علاوه بر نظارت بر تولیدات واحدهای استان، نظارت بر بازار و روند عرضه است.
وی با بیان اینکه با این اقدام علاوه بر کنترل تولیدات استان در سطح عرضه، تولیدات سایر استانها نیز کنترل میشود، افزود: سال 98، تعداد هشت هزار و 400 بازرسی از واحدهای صنفی انجام شد که در این بازرسی ها علاوه بر اخطار و تذکر به فروشندگان برای عدم عرضه کالاهای غیر استاندارد و فاقد کیفیت لازم، 150 مورد کالای فاقد کیفیت و استاندارد نیز توقیف شد.
مدیرکل استاندارد کردستان با اشاره به اینکه حدود 220 نمونه از محصولات سطح عرضه بازار استان برای کنترل کیفیت آنها، نمونه برداری شد، اضافه کرد: در سال 98، تعداد دو هزار و 71 واحد صنفی در شهرستان سنندج مورد بازرسی قرار گرفتند.
یزدانی یادآور شد: در شهرستان سقز یک هزار و 630 مورد بازرسی، مریوان 897 مورد، قروه 716 بازرسی، بیجار 635 بازرسی، بانه 593، کامیاران 549، دیواندره 483، دهگلان 473 و سروآباد 353 بازرسی برای کنترل محصولات موجود در بازار این شهرستانها انجام شده است.
*س_برچسبها_س*