جمعه 5 بهمن 1403

بیمه در کشور باید ارزان تر شود

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع

غلامرضا سلیمانی با بیان اینکه در دنیا خدمات جدید به شکل ارزان‌تر و با کیفیت‌تر ارائه می‌شود، گفت: در ایران نیاز داریم که بیمه را با کیفیت‌تر و ارزان‌تر به مردم ارائه کنیم که البته این موضوع به معنای نرخ شکنی نیست.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از فارس، غلامرضا سلیمانی صبح امروز در بیست و ششمین دوره همایش بیمه و توسعه در دانشگاه الزهرا اظهار داشت: موضوع ریسک و بیمه با هم عجین هستند و اگر در زمینه ریسک دقت نکنیم، شرکت های بیمه با مشکلات مختلفی روبه رو خواهند شد. وی با اشاره به ابلاغ آیین نامه حاکمیت شرکتی افزود: در این آیین نامه مدیریت ریسک برای شرکت ها را پیش بینی کردیم ولی باید دید که چند شرکت دارای مدیریت ریسک هستند. رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به ایجاد مرکز ملی ریسک گفت: متولی اصلی ریسک در کشور صنعت بیمه است اما مراکز دیگری هم مسئولیت دارند. سلیمانی تصریح کرد: مرکز ملی ریسک بعد از راه اندازی به تمام پروژه های مرتبط با ریسک خدمت خواهد کرد. * بیمه در کشور باید ارزان تر شود رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه در دنیا خدمات جدید به شکل ارزان‌تر و با کیفیت‌تر ارائه می‌شود، گفت: در ایران نیاز داریم که بیمه را با کیفیت تر و ارزان تر به مردم ارائه کنیم که البته این موضوع به معنای نرخ شکنی نیست. وی خواستار بررسی روش‌هایی شد که چگونه در رقابتی سالم، خدمات در صنعت بیمه ایران رقابتی تر و ارزان تر شده و کیفیت نیز کاهش نیابد. رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به لایحه تشکیل صندوق حوادث طبیعی اظهار داشت: نمایندگان مجلس هم نظرشان این است که بیمه را با چه قیمتی به مردم ارائه کنیم که خود آنها واحدهای مسکونی و دارایی شان را بیمه کنند. سلیمانی اقتصاد درمان را چالشی جهانی حتی در کشورهای پیشرفته توصیف کرد و گفت: دیشب جلسه ای داشتیم که چگونه یک نرم افزار می تواند با 400 نوع سوال و مولفه مختلف، حداقل و حداکثر نرخ حق بیمه تکمیلی را برای هر فرد مشخص کند. *ضرورت جداسازی ذخایر بیمه های زندگی

رئیس کل بیمه مرکزی بر ضرورت تفکیک ذخایر بیمه های زندگی از غیرزندگی در شرکت های بیمه تاکید کرد و اظهارداشت: نباید اجازه داد خدای ناکرده از ذخایر بیمه های زندگی در بخش های دیگر استفاده شود که این امر نیاز به کمک سازمان حسابرسی و حسابرسان دارد. رئیس شورای عالی بیمه با مقایسه پرتفوی 14.5 درصدی بیمه زندگی در ایران با پرتفوی 60 درصدی آن در کشورهای پیشرفته اظهار داشت: در ایران بازارهای پربازدهی مانند مسکن، بورس، طلا و سپرده بانکی داریم که بیمه های زندگی توان رقابت با آنها را ندارند و باید با آنها عجین شوند. سلیمانی امیری با اشاره به ابلاغ آیین نامه جدید سرمایه گذاری بیمه ها گفت: به شرکت ها اجازه دادیم از بیمه گذاران زندگی سوال کنند که آیا اجازه سرمایه گذاری در بازارهای پر خطر مانند بورس یا مسکن را می دهند یا خیر. وی در ادامه به موضوع پیش بینی ایجاد صندوق های بازنشستگی اختیاری در قانون نظام تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: باید دید که آیا بیمه های زندگی می تواند جایگزین صندوق های بازنشستگی اختیاری شود یا نه؟ از سوی دیگر موضوع نظارت بر این صندوق ها نیز بسیار مهم است. رئیس کل بیمه مرکزی همچنین با اشاره به راه های مختلف برای بررسی و محاسبه کسری ذخایر فنی شرکت های بیمه گفت: محاسبه این رقم با استفاده از فرمول های مختلف نتایج نوسانی از یک هزار تا 5 هزار میلیارد تومان دارد و این موضوع از چالش های جدی صنعت بیمه است.