بین الملل
بین الملل
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: اکنون روایت «شکستناپذیری» که محور ماشین اسطورهسازی اسرائیل است، فرو ریخته است.
اقتصادنیوز: قائمپناه گفت: مشکل اصلی تورم در کشور همین نقدینگی ناشی از عدم کارآمدی بانکهاست. اگر این روند را اصلاح نکنیم به مردم خیانت و گرانی را ایجاد کردهایم.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس از شکستهشدن رکورد فروش و تولید در این شرکت خبر داد.
اقتصادنیوز: بازار ارزهای دیجیتال در معاملات امروز با نگاه ویژهای به تتر و بیتکوین همراه شد، به طوری که تتر در مسیر عبور از مرز حساس 140 هزار تومان قرار گرفت و بیتکوین نیز در آستانه فتح مجدد 90 هزار دلار نوسان کرد، بازتابدهنده فشارهای تقاضا و تغییر انتظارات سرمایهگذاران در فضای بازار.
با توجه به روند روبهافزایش ابتلا به دیابت در کشور، داروسازی دکتر عبیدی رسالت خود میداند که فراتر از درمان، در مسیر کاهش بروز این بیماری نیز نقشآفرینی کند.
وزیر خارجه ایران در یادداشتی تاکید کرده است که دولت ترامپ باید تقابل با ایران را کنار بگذارد و از پنجره فرصتها برای برقراری صلح و دیپلماسی استفاده کند.
وزیر امور خارجه ایران در یادداشتی که در روز سهشنبه منتشر شده، تاکید کرده است که دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا باید تقابل با ایران را کنار بگذارد و از پنجره فرصتها برای برقراری صلح و دیپلماسی استفاده کند.
آمریکا امروز سه شنبه از تحریمهای جدید مرتبط با ایران خبر داد
کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام تداوم بارشها طی امشب در بیشتر مناطق کشور از وقوع یخبندان برای فردا در برخی نقاط خبر داد.
اقتصادنیوز: عراقچی نوشت: بحران ساختگی بر سر برنامه هستهای ایران، نمونهای بارز از این است که چگونه داستانپردازیهای تلآویو و تبلیغات نیروهای نیابتیاش به تقابلهای غیرضروری دامن زده است.
دنیای اقتصاد: عراقچی در یادداشتی برای گاردین نوشت: رئیسجمهور آمریکا فریب خورده و اسرائیل را به عنوان متحدی قابل اعتماد و تهران را به عنوان دشمن دیده است. ما میگوییم او باید شواهد را بررسی و دیدگاه خود را بازنگری کند.
دنیای اقتصاد: وزارت خزانهداری آمریکا امروز سهشنبه از تحریم 10 فرد و نهاد به بهانه تجارت تسلیحاتی میان ایران و ونزوئلا خبر داد.
سرخیو راموس، مدافع باتجربه اسپانیایی، در 39 سالگی هنوز به خداحافظی از فوتبال فکر نمیکند و پس از جدایی از مونتری مکزیک، به دنبال بازگشت به فوتبال اروپا و ادامه دوران حرفهای خود است.
روسای جمهور ایران و روسیه در گفتوگویی تلفنی آخرین وضعیت روابط دوجانبه و روند اجرای توافقات مشترک میان دو کشور را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
جعفر قائم پناه در جلسهای در استانداری تهران: نباید هرچه آمریکا می خواهد جلوی آن سر خم کنیم. اگر موشک هایمان جلوی اسرائیل عمل نمی کرد، آنها پیشنهاد آتش بس نمیدادند.