یک‌شنبه 5 مرداد 1404

اجتماعی وب‌گاه تابناک

اجتماعی وب‌گاه تابناک

جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: بیشترین زمان وقوع تصادفات بین ساعات 16 تا 20 ثبت شده که معادل 28 درصد از کل حوادث است.

بررسی شواهد جدید نشان می‌دهد سالمندانی که با بی‌خوابی دست و پنجه نرم می‌کنند، بهتر است دمبل بزنند یا تمارین مقاومتی انجام دهند.

سال 1403 با همه اتفاقاتش در آستانه تمام شدن قرار دارد و باید در انتظار سال تازه بود. بر این اساس، پرسشی را با شما مخاطب فرهیخته تابناک مطرح کرده ایم.

یک کامیون حمل مواد غذایی صبح امروز طی حادثه‌ای از مسیر منحرف شد و وارد معازه عینک‌سازی شد.

به رانندگان تاکسی یک میلیارد و دویست میلیون تومان وام صفر درصد تعلق می گیرد.

پویش نه به تصادف با حضور وزیر بهداشت، استاندار مرکزی و دیگر مدیران ارشد استان در دانشگاه علوم پزشکی اراک امضا شد.

رئیس اورژانس کشور جعفر میعادفر با هشدار به خانواده‌های ایرانی برای مراقبت از فرزندان خود، از 44 مورد قطع عضو، 5 مورد فوتی و 229 مورد سوختگی به دلیل استفاده از مواد محترقه از یکم اسفندماه تا به امروز خبر داد.

همزمان با شب میلاد کریم اهل بیت (ع)، حضرت امام حسن مجتبی (ع) 38 هزار زائر و مجاور مهمان سفره افطاری کریمانه در حرم مطهر رضوی و مناطق مختلف شهر مشهد شدند

دادگاه متهمان پرونده زورگیری مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران در شعبه 5 دادگاه کیفری استان تهران در حال برگزاری است.

مشکلی در تأمین سوخت نوروزی وجود ندارد

آتش سوزی بخش عراقی هورالعظیم مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات هویزه را در روز یکشنبه جاری تعطیل کرد.

در قلب پایتخت، جایی که ریل‌های فولادی همچون رگ‌های تپنده، زندگی را به شاهراه‌های شهری می‌رسانند، واگن‌های جدیدی به جولان در آمده و همچنان از راه می رسند.

وزیر بهداشت گفت: داروخانه‌های بیماران خاص در نوروز فعال هستند و مشکلی برای تامین دارو نیست.