چهارشنبه 22 مرداد 1404

اجتماعی وب‌گاه تابناک

اجتماعی وب‌گاه تابناک

احتمالاً شنیده‌اید که پوست بازتاب سلامت درونی شماست؛ و اگر ویتامین‌های ضروری مورد نیاز را به اندازه کافی دریافت نکنید، ممکن است باعث کدری، خشکی و پیری زودرس پوست شود.

فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد از وقوع قتل یک مرد 40 ساله به دست همسرش در پی اختلافات خانوادگی خبر داد.

شدت آلودگی هوای بارانی تهران را در تصاویری که از روی پل طبیعت گرفته شده است، می‌بینید.

امروز در نشست سخنگوی قوه قضاییه اعلام شد که «ترانه علیدوستی» ممنوع الپرواز نیست و کارت ملی او هیچ محدودیتی ندارد.

اصفهان مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان از غیر حضوری شدن مدارس سه در استان اصفهان به دلیل برودت هوا خبر داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ گفت: تصادف 2 خودرو سواری در محور شاهین دژ محمودآباد 2 فوتی و 10 زحمی برجای گذاشت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان از وقوع تصادف مرگبار در محور نورآباد - کرمانشاه خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران از صدور دستور فروش 6 هزار تن چای گروه شرکت‌های دبش خبر داد.

جانشین رئیس پلیس راه کشور گفت: در محور‌های کوهستانی و شمالی به ویژه محور‌های چالوس، هراز و فیروزکوه احتمال ریزش سنگ وجود دارد و مه غلیط باعث کاهش دید افقی رانندگان وسایل نقلیه عبوری شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد از کشف 7 هزار لیتر سوخت قاچاق از یک دستگاه اتوبوس در محور یاسوج به شیراز خبر داد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس گفت: انسداد لوله خروجی بخاری به وسیله گونی موجب مرگ سه نفر از اعضای یک خانواده شد.

زلزله‌ای به بزرگی 4.5 ریشتر در سیرچ کرمان به وقوع پیوست.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در محور‌های شمالی شاهد بارش برف هستیم؛ از رانندگان خواست با دقت بیشتر اقدام به رانندگی کنند.

اقدامات شهرهای برتر جهان در زمینه‌های حمل‌ونقل عمومی، فضای سبز، مبارزه با آلودگی هوا و مقابله با بحران مسکن، نشان‌دهنده تلاش‌های گسترده از طریق سیاست‌های نوآورانه، مشارکت جامعه و پیشرفت‌های فناوری است.

زمانی که مواد معدنی در دستگاه ادراری جمع شده و کریستال‌هایی ایجاد می‌کنند که به صورت توده‌ای شبیه سنگریزه درمی‌آیند، سنگ کلیه تشکیل می‌شود.

یک متخصص فیزیولوژی می‌گوید: اقلیم یا همان منطقه جغرافیایی که ما در آن زندگی می‌کنیم دارای مزاج است و افراد باید بر اساس خصوصیات مزاجی خود اقلیم متناسب برای زندگی را انتخاب کنند، در غیر این صورت باید تدابیری را برای پیشگیری از بروز برخی مشکلات به کار بندند. بهترین اقلیم در ایران نوار میانی کشور از شرق به غرب است که فصول و آب و هوای معتدل داشته و برای هر مزاجی خوب است.