جمعه 23 خرداد 1404

اجتماعی وب‌گاه تابناک

اجتماعی وب‌گاه تابناک

پلیس تهران به انتشار 2 عکس از دزدیده شدن 2 دختر تهرانی در نازی آباد واکنش نشان داد. به گفته پلیس تهران در خصوص انتشار خبری با موضوع نقشه 3 پسر افغان برای دزدیدن 2 دختر تهرانی در نازی آباد برابر بررسی‌های به عمل آمده چنین خبری صحت ندارد./ رکنا

رسانه طرفداری پیگیر صحبت‌های مادر علی انصاریان شد و به نتایج جالبی هم رسید.

«کهکشان مثلث» در عکس ثبت‌شده با «تلسکوپ فضایی هابل» با درخشش خودنمایی می‌کند و ستارگان بی‌شمار را به نمایش می‌گذارد.

سهم مدارس دولتی در بین برترین های کنکور فقط 7درصد است و این عدد، نمایانگر توان واقعی مدیریت آموزشی دولتی است‌.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی گیلان از وقوع یک قتل مرموز زن و مرد جوان غیر بومی در رشت خبر داد و گفت: دستگیری قاتل یا قاتلان در دستور کار پلیس قرار دارد.

نائب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران گفت: سومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی ایران روزهای 25 و 26 شهریور 1403 در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

متاسفانه آموزش‌وپرورش کشورمان سرنوشت تمام 16.5 میلیون دانش‌آموز کشور را به کنکور گره زده، در تمام مقاطع و پایه‌های تحصیلی «آزمون» اصالت بیشتری از «آموزش» یافته است!

رای کنترل حساسیت پاییزی دوری از گرده‌ها راهکاری موثر است. حجم گرده ها معمولا بین ساعت 4 صبح تا 8 صبح به بالاترین حد خود می رسد، بنابراین به حداقل رساندن فعالیت های صبح زود می‌تواند به بیمار کمک کند تا حساسیت پاییزی را راحت‌تر کنترل کند. بعد از فعالیت یا کار در بیرون، دوش بگیرید و شامپو بزنید تا این گرده‌ها از روی لباس و موها زدوده شوند.

یک مقام قضایی تاکید کرد که پیش‌فروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی جرم است.

پژوهش جدید دانشمندان آمریکایی با پیشرفت بالقوه در درمان آلزایمر به کمک داروی «تروریلوزول» و کاهش از دست دادن حافظه و زوال شناختی در موش‌ها همراه بوده است.

محدودیت‌های ترافیکی تا روز شنبه 17 شهریور در جاده‌های مازندران اجرا می‌شود.

یک متخصص بیماری‌های داخلی گفت: در این خصوص که آمپول نوروبیون را یک تقویتی حساب کنیم باید کمی محتاطانه برخورد نمود و این دارو را با دقت بیشتری تجویز کرد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به اینکه وضعیت جوی در اکثر مناطق آرام است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، پاییز امسال دیرتر از حد معمول آغاز می‌شود.

مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی غرب مازندران گفت: ورود کم سابقه مسافران به غرب مازندران و ترافیک فوق سنگین در محورهای مواصلاتی باعث شد ناوگان حمل نفتکش‌های جاده‌پیما دچار مشکل شده و صف‌های طولانی در پمپ بنزین‌ها شکل بگیرد.

یادگیری زبان به امری همگانی تبدیل شده است؛ از کودکان خردسال گرفته تا بزرگ‌سالان همگی فرصتی برای یادگیری زبان دوم، سوم یا بیشتر دارند. این مسئله در کشور ما نیز به‌وفور به چشم می‌خورد.

بر اساس اطلاعیه سازمان حج ثبت‌نام از متقاضیان عمره از 17 شهریور آغاز می‌شود و نخستین گروه زائران 28 این ماه به زیارت می‌روند.