جمعه 19 بهمن 1403

اجتماعی وب‌گاه تابناک

اجتماعی وب‌گاه تابناک

امروز خبر رسید که یک زندانی که به‌دلیل عجز از پرداخت بدهی، مدت 28 سال در زندان بود بالاخره آزاد شد.

وکیل تتلو ناگفته‌های مهمی را از پرونده امیرحسین مقصودلو بیان کرد.

ظهر دیروز مستند «روایت سانحه» از سوی رسانه ملی پخش شد و در آن جزئیاتی از نحوه وقوع حادثه برای بالگرد حامل شهدای خدمت به نمایش گذاشته شد.

مدیرکل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی گفت: نقش تحریم و سخت‌گیری ناشران بین‌الملل در خارج از کشور و عدم تامین مالی و تبلیغ منفی علیه مقاله در کشور روی کاهش تولید علم تاثیر گذاشته است.

رئیس پلیس راه مازندران از بسته شدن محور هراز به دلیل عملیات کارگاهی تا ساعت 17 امروز دوشنبه خبر داد.

یک مقام سابق وزارت بهداشت با حمایت از تصمیم این وزارت خانه در ممنوعیت فروش دارو‌های گیاهی در عطاری ها، از گزارش‌های متعدد عوارض دارویی گیاهان دارویی در کشور خبر داد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره جزئیات توافق خرید 15 بالگرد دید در شب از روسیه گفت: این قرارداد با مسئولانی از شرکت تولیدکننده بالگردهای تخصصی در ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری منعقد شد.

معاون عملیات پلیس اطلاعات تهران از دستگیری یکی از اراذل و اوباش سابقه دار در جنوب تهران خبر داد.

رئیس پلیس بین‌الملل از استرداد متهم تبعه خارجی به اتهام کلاهبرداری به مبلغ 700 هزار دلار به کشور صادر کننده اعلان قرمز خبر داد.

یک فوق تخصص مراقبت‌های ویژه حقایق شوکه‌کننده‌ای را از گردش مالی بخش آی‌سی‌یو در بیمارستان‌های ایران بازگو کرد.

اعضای شورای شهر و دیگر مقامات مرتبط، اقبال بیشتری به تغییر نام میدان پاستور به نام شهدای خدمت و خیابان پاستور به نام ابراهیم رئیسی نشان دادند.

شاید برای همه سوال باشد که دقیقا برای یک رئیس جمهور چه پروتکل‌های پزشکی رعایت می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه ترافیک امروز در تهران متراکم‌تر است، گفت: از لاین سبقت در مواقع ضرور استفاده کنید.

امروز 03-03-1403 یک روز عادی نبود؛ بدرقه تاریخی مردم از پیکر ابراهیم رئیسی موجب شده تا مردم ایران با وجود گذشت چند روز از حادثه تلخ سقوط بالگرد، همچنان در صدر اخبار قرار گیرند.

چندسالی است که طرح پزشک خانواده قرار است اجرا شود، اما به مرحله عمل نمی‌رسد؛ تابناک در گفتگو با مقام سابق نظام پزشکی موانع اجرای این طرح را بررسی کرد.

«معبری در تهران به نام ابراهیم رئیسی نامگذاری خواهد شد.» این جمله را سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران روز گذشته در پاسخ به خبرنگاران مطرح کرد.