اجتماعی وبگاه تابناک
اجتماعی وبگاه تابناک
دادگاه طبق قانون تشدید مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا و قانون الزام دولت به پیگیری جبران خسارت ناشی از اقدامات و جنایات آمریکا علیه ایران و اتباع ایرانی به خواسته مطالبه مادی و معنوی (روحی و روانی) ناشی از ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رسیدگی و حکم به محکومیت دولت آمریکا و خواندگان پرونده داد.
وقتی میدانیم آلودگی هوا در کوتاه مدت راه حلی ندارد و هر بار که افزایش بیابد، مجبور به اتخاذ تدابیری مانند تعطیل کردن مدارس هستیم، ناگزیز از اتخاذ بهترین و مفیدترین تصمیم خواهیم بود و در نتیجه، باید پیش از بحرانی شدن وضعیت آلودگی هوا، درباره آن تصمیم گیری کرده و به مردم اعلام نماییم تا در صورت امکان، از هوای آلوده دور شوند.
قتل رفتگر به خاطر گم شدن جارو / عاشقی در خواستگاری!/ همخانه کنجکاو سارق هذیان گو را لو داد / دزد مسلح پیرمرد را به گلوله بست!/ عاملان قتل پسر نوجوان در بندرعباس دستگیر شدند / خفاشهای خزدار زیر نورافکنهای پلیس!/ پدرم مخفیانه خانه مجردی خریده بود
محاکمه مردی که همسرش را با میله بارفیکس کشت / در انتظار سنگ زمانه!/ انهدام باند قمار آنلاین در مازندران / کشف 20 کیلو هروئین از قاچاقچیان موتورسوار / جنایت 700 میلیون تومانی متهمان فراری / رمزگشایی از سرقتهای چراغ خاموش / سناریوی قتل پسر ثروتمند با تزریق زهر مار افعی / جزئیات فوت کودک 6 ماهه در بیمارستان مفید
قصد داریم تامین تجهیزات پزشکی جدید را میسر کنیم. هیات دیپلماتیک ما در حال تهیه پیشنویس پیشنهادی است تا توسط هیات اجرایی سازمان جهانی بهداشت مورد بررسی قرار گیرد. یکی از ایدهها این است که پزشکان بیشتری از سراسر جهان به غزه و کرانه باختری اعزام شوند؛ این موضوع را بسیاری از کشورها پیشنهاد دادهاند.