چهارشنبه 24 بهمن 1403

اجتماعی وب‌گاه تابناک

اجتماعی وب‌گاه تابناک

در 24 ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از 154 میلیون و 65 هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش کمتر از 2 هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید -19» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال 1117 تن از ایشان وخیم است.

در 24 ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از 154 میلیون و 8 هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش کمتر از 2 هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید -19» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال 1133 تن از ایشان وخیم است.

در این جلسه مدیران و کارآفرینان استارتاپی ضمن اشاره به ضعف‌ها و چالش‌های سامانه سوئیچ بیمه مرکزی و مشکلات‌شان در این راستا، خواستار حل چالش‌های این نهاد سیاست‌گذار با شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه شده و قول‌های مساعدی را هم دریافت کرده‌اند.