سه‌شنبه 23 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

یکی از شرکت‌های بزرگ پخش دولتی در سال 99 در قراردادی عجیب 4 سوله و بارانداز را در زمینی به مساحت حدود 50 هزار با اجاره ماهانه 16 میلیون تومان به یک شرکت واگذار کرده که مستاجر علیرغم اتمام قرارداد، زمین را به گروگان گرفته و مورد اجاره را پس نمی دهد.

سردار مسلمی، فرمانده سپاه کربلا، سردار میرزایی، فرمانده نیروی انتظامی استان مازندران، سرهنگ رمضانی، فرمانده سپاه شهرستان بابل و سرهنگ بازبند، فرمانده سپاه بابلسر از شرکت خودروسازی خزر بازدید کردند.

مدیرعامل ایرانسل در اختتامیه سی‌امین کنفرانس مهندسی برق، طی سخنانی، با تشریح دلایل لزوم گذار اپراتورهای تلفن همراه به اپراتور دیجیتال، تأکید کرد: تحول دیجیتال برای اپراتورها دیگر یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است تا بتوانند نقشی اساسی در اقتصاد دیجیتال بازی کنند.

تیم والیبال پیکان با غلبه بر تیم تاراز قزاقستان، برای دهمین بار به فینال مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا رسید.

اکثر کارشناسان معتقدند مهم‌ترین گام برای ورود به عرصه فناوری‌های نوین منجمله شکل‌گیری تحول دیجیتال بانکی ارتقاء فرهنگ و آموزش بانکداری دیجیتال در داخل سازمان بانک‌ها است.

حسین خضری مدیرعامل بهمن دیزل در نشست خبری گروه بهمن که در نمایشگاه شهر آفتاب برگزار شد، گفت: گروه بهمن و خودروهای تجاری و از جمله شرکت بهمن دیزل در حوزه‌های مختلف در حال توسعه محصولات است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: افزایش کیفیت و تنوع محصول در غرفه ایران خودرو نسبت به سال‌های گذشته کاملا مشهود است.

سعید محمد با بیان اینکه بعد از ممنوعیت واردات خودرو در سال 1397، مناطق آزاد نیز وارداتی نداشت، تصریح کرد: در این سال‌ها با مشکل خودرو مواجهه بودیم که چهره کیش و قشم به عنوان جزایر گردشگری را خراب کرد.

نشست تخصصی تشریح محورهای برگزاری اولین جشنواره ایده تا محصول صنعت ارتباطات به همت مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول و با همکاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق و سندیکای مخابرات برگزار شد.

اولین محصول عرضه شده در بورس کالا با استقبال خریداران مواجه شد.

در طرح فعلی دولت، قرار نیست ارز ترجیحی حذف شود، بلکه یارانه از ابتدای زنجیره به انتهای آن منتقل می‌شود تا ضمن اجتناب از مشکلات سیاست ارز ترجیحی، یارانه نقدی با هدفمندی بیشتری در اختیار مصرف کننده قرار بگیرد. اجرای این طرح به کاهش فاصله‌ی طبقاتی و افزایش قدرت خرید اقشار ضعیف جامعه کمک می‌کند.

امروز مطالبی همچون دلالی کارت ملی رونق گرفت / خبر مهم بانک مرکزی برای بازار ارز چیست؟، برنامه افزایش سرمایه فنورد در چه مرحله‌ای است؟، تحلیل شاخص کل هم وزن، تحلیل شاخص کل بورس، گزارش تصویری از مراسم عرضه اولیه سابیک؛ در سایت نبض بورس قرار گرفته است.

فعالان بازار ارز در آخرین روز کاری هفته شاهد نوسان محدود قیمت دلار و یورو در صرافی ها هستند. این در حالی است که بهای دلار در بازار آزاد نیز همچنان در کانال سی هزار تومانی در نوسان است.

والیبالیست های پیکان در مرحله حذفی با شکست اربیل عراق به نیمه نهایی رسیدند.

شرکت صنایع تولیدی کروز در نهمین نمایشگاه بین المللی موتور تهران که از 27 اردیبهشت الی 29 اردیبهشت ماه 1401 در مرکز همایش های شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو با رویکرد صادرات دانش بنیان برگزار شده حضور بهم رسانید.

با حضور مسئولان بنیاد نیکوکاری یاس وابسته به گروه مالی گردشگری و جمعی از مقام های محلی، سه مدرسه در سه روستای استان لرستان افتتاح شد.