چهارشنبه 24 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: صاحبان امضاهای طلایی که در سیستم قبلی مجوزدهی دارای جایگاه ویژه ای بودند، در مقابل استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور و قانون تسهیل مجوزهای کسب‌وکار مقاومت خواهند کرد. برخی کارشنکنی ها از سوی افراد سودجو در مقابل اجرای قانون امری طبیعی است.

قیمت سکه طرح جدید امروز با کاهش 20 هزار تومانی نسبت به روز گذشته 13 میلیون و 80 هزار تومان شد.

اتحادیه مرغ گوشتی با اشاره به عدم تأمین نهاده مورد نیاز واحدهای مرغداری در سامانه بازارگاه، خواستار بارگیری فوری نهاده های خریداری شده هستند.

تعرفه قبوض آب و برق طبق روال چهار سال اخیر در اردیبهشت ماه با تغییراتی روبرو می‌شود، اما امسال تاکنون خبری در این رابطه اعلام نشده و وزارت نیرو پاسخگویی در این زمینه نداشته است.

سود سه ماهه اول جنرال موتورز از برآوردهای تحلیلگران، بالاتر بود زیرا این خودروساز با وجود محدود بودن تولید به دلیل کمبود تراشه و اختلالات زنجیره تامین بر فروش مدل‌های گران‌تر با حاشیه‌های سود بالاتر تمرکز کرده است.

فعالان بازار ارز در چهارمین روز کاری هفته شاهد نوسان صعودی شاخص ارزی هستند. این در حالی است که بهای دلار در بازار آزاد نیز با افزایش در محدوده 28 هزار تومانی، در حال معامله است.

مشاهدات میدانی حاکی از آن است که هر شانه تخم‌مرغ 30 عددی در بازار با قیمت‌های مختلفی فروخته می‌شود.

صالح آبادی گفت: ما در زمینه فروش نفت به رقم‌های بسیار خوبی رسیده‌ایم و تمامی درآمدهای فروش نفت را وصول می‌کنیم، بنابراین حتی اگر برجام هم نباشد، تامین ارز در کشور به نحو مناسبی انجام خواهد شد و هیچ مشکلی در بازار ارز نخواهیم داشت.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو، با بیان این‌که می‌دانیم نیت پلیس راهور خیر است، برای برگزاری جلسه کارشناسانه و ارایه 161 برنامه افزایش تولید و کیفیت این خودروساز که در دست اجرا است، اعلام آمادگی کرد.

عملکرد بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و شرکتهای بیمه در سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات اعلام شد و در این بین بیمه معلم در مقایسه با سایر شرکت های بیمه ای رتبه برتر را کسب کرد.

محمد ابراهیم تحسیری، مدیر عامل بیمه معلم، در آستانه روز معلم نمائی از خدمات این شرکت را به جامعه شریف فرهنگیان تشریح کرد.