پنج‌شنبه 11 تیر 1405

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

وزیرکار درباره دستمزد کارگران گفت: بعضاً فکر می‌کنند وزیر کار حداقل حقوق و دستمزد را مشخص می‌کند، در حالی که ما یک نخ تسبیح هستیم که نمایندگان دولت، نمایندگان جامعه کارگری و نمایندگان جامعه کارفرمایی را به نقطه مشترک می‌رسانیم.

مراسم اختتامیه بوت‌کمپ «آینده‌سازان دیجیتال» با حضور معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات، رئیس دانشکده برق دانشگاه تربیت مدرس، مدیرعامل ایرانسل، استادان دانشگاه و دانشجویان برتر، برگزار شد.

گروه صنعتی ایران‌خودرو در اقدامی خاطره‌انگیز به برگزاری رویدادی با حضور اعضای کلوپ پیکان اقدام کرد تا سیر تطور و تکامل محصولات خود از پیکان با فناوری قدیمی تا ری‌را برقی را به نمایش بگذارد.

هر قطعه سکه بهار آزادی طرح جدید امروز در بازار تهران 29 میلیون و 150 هزار تومان معامله شد.

بررسی سیر تاریخی بروز ناترازی نشان می‌دهد در دهه 60 و 70 افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی و شبکه بانکی، در دهه 80 رشد موسسات غیرمجاز بدون نظارت بانک مرکزی و در دهه 90 تحریم‌ها و کاهش درآمد‌های نفتی و فشار دولت‌ها به منابع شبکه بانکی برای جبران کسری بودجه از عوامل بروز و انباشت ناترازی در شبکه بانکی است.