چهارشنبه 1 مهر 1405

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

بیت‌کوین برای اولین بار از 25 جولای برای چهارمین روز متوالی، به سطح زیر 35 هزار دلار رسید و گفته میشود با نزدیک‌شدن به تصمیم سیاست ژانویه فدرال رزرو به کانال زیر 30000 دلار نیز خواهد رسید.

با وجود ثبات نسبی بازارهای رقیب مسکن، به دلیل قرار گرفتن در ماههای پایانی سال، تحرک بازار مسکن افزایش یافته است؛ به طوری که بررسی‌های غیررسمی از افزایش 35 درصدی تمایل برای خرید و رشد 2.5 درصدی قیمت طی یک ماه گذشته حکایت دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، در آیین رونمایی از دسترسی 1000 روستا به شبکه ملی اطلاعات، از ایرانسل برای توسعه ارتباطات روستایی تقدیر کرد.

در مراسمی با حضور وزیر ارتباطات، 297 روستای دیگر به شبکه اینترنت پرسرعت همراه اول متصل شدند.

این پیمانه تیتر‌هایی همچون خاندوزی: پرداخت وام‌های بدون ضامن آغاز شد، قیمت دلار و یورو در معاملات امروز، واردات خودرو مشروط به نظر مجمع تشخیص مصلحت شد، سقف معافیت مالیاتی خانه‌های لوکس افزایش پیدا کرد، تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی در کمیسیون اقتصادی مطرح است و قیمت هر گرم طلای 18 عیار را در بر دارد.

رییس کمیته افزایش ایمنی در برابر سرقت محصولات ایران خودرو با اشاره به امکان ردیابی قطعات خودرو توسط پلیس، گفت: با اشتراک گذاری اطلاعات قطعات با پلیس آگاهی، امکان تشخیص و شناسایی اقلام سرقتی و همچنین تشخیص اصالت خودروهای سرقتی میسر شده است.

امروز مطالبی همچون افزایش قیمت دلار در اولین روز کاری بهمن ماه، مجمع یک عرضه اولیه | افزایش سرمایه کزغال چه شد؟، ماجرای دعوا در مجمع دی به روایت یکی از سهامداران، چرا تعداد بیت کوین‌ها بر روی 21 میلیون واحد محدود است؟، تحلیل بنیادی غکورش | غکورش چقدر سود محقق کرد؟، مجمع پارسان | عرضه اولیه پتروشیمی تبریز در چه مرحله است؟، تحلیل تکنیکال چهار نماد بورسی؛ در سایت نبض بورس قرار گرفته است.

‌دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در آستانه سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها، از امروز دوم بهمن‌ماه با حمایت بانک صادرات ایران آغاز به کار کرد.

نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: تعرفه گذاری پلکانی موثر مشترکان پرمصرف، نه تنها موجب عادلانه شدن بهره‌مندی از یارانه‌های پنهان خواهد شد، بلکه منجر به اصلاح الگوی مصرف در جامعه نیز خواهد شد و حتی در بلندمدت با مازاد انرژی مواجه خواهیم شد که می‌توانیم آن را صادر کنیم.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به پابرجایی رکورد 660 میلیون مترمکعب مصرف گاز گفت: علی رغم بسته شدن راه های ارتباطی خوشبختانه هیچ افت فشار گازی را در هیچ جای کشور نداشتیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان گل تهران گفت: افزایش قیمت خاصی در گل نداشتیم و قیمت ها تقریبا همچون سال گذشته است.

رییس اتحادیه قنادان می‌گوید افزایش قیمت شکر و روغن و تامین روغن تخصصی قنادی‌ها مشکلات بسیاری را برای قنادان ایجاد کرده است.