دوشنبه 10 آذر 1404

فرهنگی وب‌گاه تابناک

فرهنگی وب‌گاه تابناک

بازیگر مطرح سینما و تلویزیون در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) حضور یافت.

معاون میراث فرهنگی کشور آخرین وضعیت آثار تاریخی پس از حملات رژیم صهیونیستی را تشریح کرد.

رئیس سازمان سینمایی در پیامی شهادت برادرزاده محسن تنابنده در تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران را تسلیت گفت.

شهاب حسینی از دلایل خود برای پذیرفتن اجرای برنامه همرفیق و نشان دادن خودِ واقعی‌اش در این برنامه می‌گوید.

ایمی لو وود، بازیگر بریتانیایی و ستاره سریال «وایت لوتوس» اعلام کرد پس از انتشار یک سخنرانی مشهور ضدجنگ، با تهدیدهای خشونت‌آمیز و حتی مرگ مواجه شده است.

علیرضا خمسه بازیگر سینما و تلویزیون با شعری از فریدون مشیری نسبت به حمله به ایران واکنش نشان داد.

استاد دانشگاه جورج واشنگتن گفت: اکنون اسرائیل از ابزار رسانه به خوبی برای مظلوم‌نمایی استفاده می‌کند و ماسک قربانی بودن را بر چهره می‌زند به همین دلیل توانسته همراهانی برای خود داشته باشد. ما نباید به دام اسرائیل بیفتیم.

محمدمهدی عبداللهی شاعر آیینی در پی اتفاقات اخیر و جنگ ایران با اسرائیل و آمریکا، شعر جدیدی سرود.

با توجه به عدم توجه و تمکین سایت انتخاب از تذکرهای متعدد مبنی بر عدم درج اخباری که امنیت روانی مردم را هدف قرار می‌دهد، ساعتی پیش این سایت مسدود شد.

مدیر کل روابط عمومی صداوسیما خبر داد که هیچ بخشی از صداوسیما مورد حمله نبوده و اخبار منتشر شده در این باره را تکذیب کرد.

اشتباهات تاریخی متن به حدی است که هرخواننده‌ای را مشکوک می‌کند: زنی یهودی نمی‌توانست ملکه شاهنشاهی هخامنشی بوده باشد چون ملکه فقط از میان دختران خاندان‌های بزرگ پارسی (6 خاندان) برگزیده می‌شد.

زبان‌شناس صربستانی و مدرس زبان فارسی گفت: همه مردم دنیا باید علیه وحشی‌گری رژیم اسرائیل به‌پا خیزند.

از همین امروز با دیپلماسی پنهان دنبال این هستند به ما بگویند باید خویشتن داری کنید در حالی که باید بدانند تازه کار ما شروع شده و با این اقدام وعده صادق به لطف خدا مختصات‌یابی کردیم و فهمیدیم باید کجاها را بزنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی درباره ساختمان آسیب دیده صدا و سیما گفت: پیشنهاد ثبت این ساختمان به‌عنوان اثری ملی در فهرست میراث کشور ارائه شد.