دوشنبه 12 مرداد 1405

ورزشی وب‌گاه تابناک

ورزشی وب‌گاه تابناک

زمان و ورزشگاه‌های تقابل استقلال و سپاهان با حریفان در لیگ قهرمانان آسیا 2 مشخص شد.

گلر شماره یک تیم ملی زنان در پیامی از استقلالی‌ها خواسته در صورتی که او به پرسپولیس رفت، به تصمیمش احترام بگذارند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت که بازیکنانی که جذب می‌شوند باید از بازیکنان فعلی بهتر باشند و از طرفی قوانین هم اجازه دهد که آنها بتوانند بازیکن بگیرند.

اخراج محمد محبی، بازیکن ملی‌پوش ایرانی تیم فوتبال روستوف در دیدار جام حذفی فوتبال روسیه با دو روایت متفاوت همراه بوده که شرایط را کمی برای این بازیکن سخت کرده است.

امیررضا معصومی آزادکار سنگین‌وزن کشورمان بعد از عدم موفقیت برای تغییر تابعیت در نهایت به ایران برگشت و با یک تیم دسته اولی مازندران قرارداد بست.

رئیس یک فدراسیون ورزشی که جلسه‌ای را با برخی همراهان خود برپا کرده بود، با ورود افراد ناظر بر پرونده فدراسیون تحت امرش و ضبط شدن گوشی‌های موبایل حاضران در جلسه، غافلگیر شد.

حریفان تراکتور در مرحله نخست لیگ نخبگان آسیا مشخص شدند و نکته قابل توجه اینجاست که هیچ تیمی از عربستان به مصاف قهرمان فصل گذشته لیگ برتر ایران نمی‌رود.

کمپین بزرگی در اروپا برای تحریم شرکت پوما به خاطر حمایت از باشگاه فوتبال «نژادپرست» اسرائیلی به راه افتاد.

قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2، سطح دوم رقابت‌های باشگاهی قاره کهن انجام شد که استقلال و سپاهان، دو نماینده ایران در این رقابت‌ها حریفان خود را شناختند.

باشگاه آ اس رم در حال مذاکره با منچستر یونایتد برای عقد قرارداد دائمی با جیدون سانچو است.

مدیران سازمان لیگ فوتسال اقدامات خود را برای ورود سیستم بازبینی صحنه در فوتسال طی هفته‌های اخیر تسریع کرده‌اند.

یک مدیر - دلال با نام مخفف «ش» که در چند سال اخیر، در فوتبال ایران فعال بوده و حاشیه‌های بسیار زیادی هم داشته اخیراً به برهم زدن نقل‌وانتقالات تیم صنعت نفت آبادان دست زده است.

تصویر مشترک رامین رضاییان و کلارنس سیدورف مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

این نخستین مدال کاروان ووشوی ایران در بازهای جهانی چنگدو و دومین مدال طلای کاروان ایران در این رقابتها بود.

در پی بازداشت مسئول اجرایی فدراسیون ژیمناستیک و تفتیش ساختمان فدراسیون، گمانه‌زنی‌ها درباره فشارهای پشت‌پرده برای برکناری زهرا اینچه‌درگاهی، تنها رئیس زن یک فدراسیون المپیکی در ایران، شدت گرفته است؛ فشاری که برخی منابع آن را مرتبط با نهادهای غیرورزشی و برخی مقامات وزارت ورزش می‌دانند.