تامین خدمات زیربنایی 10 هزار واحد نهضت ملی مسکن پرند

وزیر راه و شهرسازی از تکمیل تمامی خدمات زیربنایی 10 هزار و24 واحد نهضت ملی مسکن در شهرک اعتمادیه پرند خبر داد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - علی نبیان سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بالغ بر یک میلیون و400 هزار تامین زمین انجام شده و بخشی از آن در حال آماده سازی است گفت: بخشی از واحدهای نهضت ملی مسکن در شهر جدید پرند در حال اجرا است.
وی ادامه داد: حدود 900 هزار واحد در حال ساخت است که بخشی از این واحدها در شهر جدید پرند در حال ساخت است.
او بیان کرد: تلاش میشود هرجا که زمین داشته باشیم برای جهش تولید مسکن کار را انجام دهیم و هرجا کسری زمین داشته باشیم طبق دستور وزیر راه وشهرسازی باید الحاق شود.
نبیان گفت: بین ما شورای عالی شهرسازی تفاهمی وجود دارد که اگر نیاز به الحاق اراضی باشد در قالب شهرکسازی وخارج از محدوده قانونی شهر اراضی الحاق کنیم
وی در پاسخ به سوالی در خصوص آخرین تصمیمات اخذ شده در حوزه تسهیلات در جلسه شورای عالی مسکن گفت: در این جلسه پرداخت تسهیلات ساخت 650 میلیون تومانی مصوب شد.