جمعه 6 شهریور 1405

تامین 50 درصد نیاز کشور به انسولین قلمی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تامین 50 درصد نیاز کشور به انسولین قلمی

غلامحسن مهرعلیان مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با اشاره به راه‌اندازی اولین خط تولید انسولین قلمی در کشور اظهار داشت: تولید این دارو که یک محصول بایوتکنولوژی است حدود 20 میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه دارد و یک افتخار برای نظام سلامت و صنعت دارویی کشور است.

مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در پاسخ به این پرسش که درحال حاضر با فعالیت این خط تولید چند درصد نیاز کشور به انسولین رفع خواهد شد افزود: با راه‌اندازی این خط تولید 50 درصد نیاز کشور به این فراورده رفع می‌شود.

وی افزود: در سال جاری این کارخانه ظرفیت تولید 4 میلیون انسولین قلمی در کشور را داراست و از سال آینده این رقم به 6 میلیون دوز خواهد رسید.

انتهای پیام /

انسولین دارو سلامت تولید انسولین دارو سلامت تولید سازمان غذا و دارو غلامحسن مهرعلیان مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو انسولین قلمی